Ajankohtaista

Pakko tanssia -formaatti Kakkoselle

Julkaistu tiistaina 09.10.2012

Kaikenikäiset, kaikki tyylit, kaikki kokoonpanot- ilmoittaudu koetansseihin!

Pakko tanssia (Got to Dance) on Isossa-Britanniassa vuonna 2009 alkanut tv-formaatti, josta on käynnistymässä kotimaassaan jo neljäs tuotantokausi. Keväällä 2013 sarja saapuu Suomeen. Kymmenosainen suurtuotanto nähdään Kakkosella lauantai-iltaisin maaliskuun alusta lähtien.

Pakko tanssia etsii Suomen parasta tanssiesitystä. Kisaan voivat osallistua kaikenikäiset tanssijat haluamallaan tanssityylillä. Ohjelma on avoin kaikille kokoonpanoille soolotanssijoista isoihin tanssiryhmiin. Pääpalkinto kilpailussa on 30.000 euroa.

Pakko tanssia esittelee eri tanssilajien huiput. Kilpailijat pysyvät koko kisan ajan oman tanssityylinsä piirissä, omalla vahvuusalueellaan.

Interaktiivisuus on merkittävä osa Pakko tanssia -kokonaisuutta. Sosiaalisessa mediassa voi kommentoida tanssiesityksiä, ja juontajat käyvät läpi online-kommentteja live-ohjelmissa tuoreeltaan.

Kilpailun suorista semifinaaleista lähtien katsojat päättävät yleisöäänestyksillä, ketkä pääsevät jatkoon ja kenen tanssiesitys on lopullinen voittaja.

Pakko tanssia -tuomarit ovat eri tanssilajien ehdotonta eliittiä – rautaisia ammattilaisia, jotka pyrkivät palautteellaan ja esimerkillään tukemaan kilpailijoita, kehumaan näiden parhaita puolia, sekä kannustamaan osallistujia kehittymään entisestään.

Ohjelman juontavat kaksi koko kansan tuntemaa ammattijuontajaa. He toimivat katsojan ja ammattituomariston välisenä tulkkina, mutta antavat myös oman palautteensa ja tukensa kilpailuun osallistuville. Tuomarit ja juontajat julkistetaan myöhemmin.

Sarjan kuvaukset alkavat tammikuussa, jolloin pidetään koe-esiintymiset Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.

Tuotanto: Metronome Film & Television Oy.

Pakko tanssia -sarjan kotisivut

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.