Ajankohtaista

Pöystin paluu ja muita uusia Pasiloita

Julkaistu maanantaina 26.11.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 torstaisin 27.12.2012 alkaen klo 20.30. Ei esitystä 10.1. (Ampumahiihtoa). Jaksot katsottavana Yle Areenassa vuoden ajan.

Hirvittää ajatella, mutta mitä jos Pöystin elämä on ollut parasta mitä hänen epätasaisella suoritustasollaan, olemattomalla kärsivällisyydellään ja heittäytymiskyvyttömällä luonteellaan on mahdollista saavuttaa? (Neponen)

Suhtauduin jostain syystä kerettiläisen epäilevästi Pasilan kuudenteen tuotantokauteen. Riittäisikö Atte Järvisellä vielä ideoita ja näkökulmia tarkoituksellisen staattisena pidetystä maailmasta ja sen hahmoista?

Pelko oli turha. Kolmen uuden jakson perusteella luvassa on aivan yhtä osuvaa ja levotonta satiiria kuin ennenkin. Okei, Repomiehen sanavarasto nyt ehkä pyörii hieman liikaa paikallaan - mutta toisaalta, Repomieshän se on.

Viidennen kauden lopussa komisario Pöysti toteutti viimeinkin pitkäaikaisen ukaasinsa ja lensi Aasiaan. Ei liene suuri juonipaljastus kertoa, että takaisinhan sieltä tullaan, mutta millä mielellä ja valaistuksen asteella?

Muita tulevia aiheita ovat mm. juniorijääkiekkoilu, suorastaan tappavan houkuttavan Virginia Heartbreaker -kaloripommin kehittänyt hampurilaisketju sekä missikisa-instituutio. Ja kyllä niistä hahmoistakin taas jotain jännää kuoriutuu.

Neuvottelut Pasilan elämästä kuudennen tuotantokauden jälkeen ovat loppusuoralla ja tilanteesta kerrotaan heti, kun lisätietoa on.

Miika Jalonen
TV2:n verkkotoimittaja

Pasilan sivut

Sarja Facebookissa

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.