Juttuarkisto

Satuhäät: Kaksitoista uutta rakkaustarinaa

Julkaistu tiistaina 18.12.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 maanantaina 7.1.2013 klo 21. Ohjelma katsottavana YLE Areenassa viikon ajan tv-esityksestä. Ohjelmaan on valittavissa suomenkielinen tekstitys.

Satuhäiden kahdeksas tuotantokausi Kakkosella maanantaisin 7.1. - 25.3.2013.

31-vuotias Susanna Talassalo ja häntä vuotta vanhempi Rauno Tuovinen vihitään tunnelmallisella Survo-Korpelan tilalla Jyväskylässä vuoden seurustelun jälkeen. Tunteikkaassa ja rennossa tilaisuudessa on mukana sukulaisten ja ystävien lisäksi kolme Susannan neljästä lapsesta.

Jyväskylän kupeesta, Toivakasta, kotoisin oleva Susanna ja alunperin varkautelainen Rauno asuvat Susannan asunnossa Jyväskylässä. Perheeseen kuuluvat 12-, 11-, 7-, ja 3-vuotiaat lapset Susannan aiemmista suhteista. Ison perheen arjessa kotitöitä riittää ja työnjako on tärkeä. Lapseton Rauno on alkujännityksestä huolimatta sulautunut hyvin osaksi uusperheen arkea.

Rauno on ammatiltaan koneistaja. Hän työskentelee voimansiirtoratkaisuja valmistavan ison yrityksen palveluksessa. Susannan varsinainen työpaikka on palveluneuvojana puhelinoperaattorin asiakaspalvelussa, ja sivutyönään hän toimii karaoke-emäntänä.

Kuinka ollakaan, Susannan ja Raunon tarina alkoi jyväskyläläisessä karaokeravintolassa, jossa Susanna oli työvuorossa. Samaiseen paikkaan tuli iltaa viettämään vastikään tyttöystävästään eronnut Rauno. Illan kuluessa Rauno viihtyi koko ajan paremmin kauniin karaokejuontajan luona, ja lopulta puhetta tuli myös lapsista.

- Rauno kysyi, että onko niitä lapsia kaksi, johon vastasin että "eeeeiiii". No entäs kolme, mä edelleen että "eeeeiiiiiii". Neljä? Siinä kohdin nyökkäsin ja ajattelin, että no morjens, nyt se vaihtaa muutaman lauseen ja sit se liukenee hiljasesti menemään, Susanna kertoo.

Nuorta miestä ei hätkähdyttänyt edes tieto lapsikatraasta, joten työvuoron päätteeksi Susanna kutsui Raunon kanssaan jatkoille ravintolan yläkertaan. Ilta jatkui valomerkkiin asti, jonka jälkeen Rauno lähti kotiin tehtyään selväksi, että yhteydenpito tulisi jatkumaan. Seuraavana päivänä Susanna tulikin pistäytymään Raunon luona, eikä aikaakaan, kun tunteet heräsivät.

Pari tapaili toisiaan aina tilaisuuden tullen, mutta vastikään eronnut Rauno oli vakaasti päättänyt viettää kesän ilman parisuhdetta. Vappuna tilanne sai kuitenkin ratkaisevan käänteen mustasukkaisuuskohtauksen ja sitä seuranneen keskustelun myötä. Sinkku-status jouti romukoppaan, ja Raunon tavarat alkoivat vähin erin siirtyä Susannan luo. Myös uusperheen elämä alkoi sujua alkujännityksestä huolimatta.

Rauno oli vihjaillut kihloihin menosta jo kesän lomamatkalla, ja päätti, että 11.11.2011 oli riittävän helposti muistettava päivämäärä. Sormustenvaihdon myötä hääpäiväksi sovittiin 28.4., lauantai lähes tasan vuoden kuluttua siitä vapusta, jolloin sinkkutermit saivat lopullisesti unohtua.

Hääjärjestelyt sujuvat ongelmitta. Hääviikolle jää kuitenkin monenlaista pientä askaretta, ennen kuin pariskunta pääsee viettämään unelmiensa juhlapäivää.

Tuottaja: Juha-Pekka Ristmeri, Filmaattiset Oy.

Jaksossa esitetty musiikki: 1. Anti Tuisku: Hyökyaalto. 2. Teleks: Elämäni viimeinen elämäni rakkaus (tunnus) 3. Leonard Cohen: Suzanne 4. Jenna Bågeberg: Karaokekuningas 5. Abba: Take A Chance On Me 6. Anna Eriksson: Jää 7. Posteljoona & Ystävät: Naimisiin 8. Millie Smalls: My Boy Lollipop 9. Siiri Nordin: Sydämeni osuman sai 10. Kendel Carson: Mercedes Benz 11. Bow Wow Wow: I Want Candy 12. Rauli Badding Somerjoki: Valot 13. Tuula Amberla: Tyttö kampaa märkää tukkaa 14. Enya: Orinoco Flow 15. Enya: Watermark

Satuhäiden viralliset Facebook-sivut

Alkuvuoden muuta ohjelmistoa Kakkosella

 

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.