Juttuarkisto

Putoojat - The Inbetweeners

Julkaistu tiistaina 01.01.2013

YLE Kuvapalvelu

TV2 maanantaista keskiviikkoon 9.1. - 20.2.2013 klo 20.30. Ei esitystä 15.1. (Suomen Urheilugaala). Jaksot katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan.

Todellista uuden sukupolven komediaa. Juuri samoja asioita minä ja kaverinikin kävimme kouluaikoina läpi. Varmaan siksi sarjaan voi samastua riippumatta siitä, mistä on kotoisin. Nokkela käsikirjoitus ja huiput hahmot. On harvinaista, että nauran jonkun ohjelman aikana monta kertaa ääneen. (käyttäjäarvioita elokuvaportaali imdb.comin foorumilta).

Katsojaennätyksiä E4-kanavalla murskannut Putoojat (2008-2010) on 18-osainen sarja lukiota käyvistä ystävyksistä ja kaikesta siitä, mitä on käytävä läpi matkalla kohti aikuisuutta - oli se sitten kuinka tuskallista hyvänsä. Saati jos ei ole ihan siellä koulun nokkimisjärjestyksen kärkipäässä...

Moninkertaisesti palkittu sarja käsittelee teini-ikään liittyviä aiheita kuten ystävyyttä, ihmissuhteita, oman minuuden etsintää, seksiä ja alkoholia sekä uskottavasti että erittäin hauskasti.

Putoojien kertojahahmona toimii aiemmin yksityiskoulua käynyt Will (Simon Bird). Muita päähenkilöitä ovat Simon (Joe Thomas), Jay (James Buckley) ja Neil (Blake Harrison). Kaikilta löytyy toki kaveriporukan dynamiikan kannalta olennaisia ja universaalisti tunnistettavia ominaisuuksia.

Vuonna 2011 ilmestyi kvartetin lomamatkasta Kreetalle kertova elokuva The Inbetweeners Movie. Se oli etenkin Isossa-Britanniassa menestys, ja myös jatko-osasta on ollut puhetta.

Sen sijaan viime syksynä MTV:llä alkanut, Yhdysvaltojen versio tv-sarjasta jäi vastaanotoltaan vaisuksi ja tuotanto jätettiin yhteen kauteen.

Teksti: Miika Jalonen

Klippejä, kuvia yms. sarjan kotisivuilla

Alkuvuoden muuta ohjelmistoa Kakkosella

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.