Ajankohtaista

Tiesitkö tämän hittisarja Girlsistä?

Julkaistu keskiviikkona 30.01.2013

YLE Kuvapalvelu

Sunnuntaisin 3.2. - 7.4. n. klo 22.05. Aloituspäivänä viisi ensimmäistä jaksoa putkeen, kuin myös 10.3. viisi jälkimmäistä. Jokainen osa katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan.

Girls jatkuu Kakkosella syksyllä 2013.

HBO:n viimeisin menestyssarja, hiljattain sekä parhaan komedian että komediennen Golden Globet voittanut Girls on 26-vuotiaan Lena Dunhamin pelikenttä. Dunham vastaa sarjan pääosasta, käsikirjoituksesta ja pääosin ohjauksestakin. 

Girls on todentuntuinen, terävästi havainnoiva ja ennen kaikkea erittäin hauska sarja neljän parikymppisen naisen elämästä ja etsikkovaiheista tämän päivän New Yorkissa. Ohessa Kakkosen linkkikokoelma - joista osa englanniksi - sarjan maailmaan

Nimetään sarja Tampoon Cityksi! (Näyttelijöiden haastattelu Yle Areenassa)

Jos olet nainen etkä näe itseäsi sarjan hahmoissa, niin ihme. (Klippejä ja keskustelua HBO:n sivuilla)

Teinirakkauden päättyminen koskettaa minua enemmän kuin kuin ydinperheen hajoaminen. (Lena Dunham Twitterissä)

10 syytä rakastaa näitä ei-niin-anonyymeja partyholisteja. (Ken Tuckerin miesnäkökulma, Entertainment Weekly).

 

YLE Kuvapalvelu

Luulen, että edustan ikäryhmääni hyvin. Tain ainakin jotain ryhmää. Jossain sukupolvessa. (kaksi Girls-traileria Yle Areenassa)

Harvinainen jalokivi ja todellinen voimannäyte, joka tutkii hahmojansa sekä hauskasti että tunteisiin vetoavasti. (Hollywood Reporterin laaja arvio)

Lena Dunham paljastaa erikoiset tatuointinsa (kuvagalleria Daily Mailin sivuilla)

On tärkeä tajuta, että on ok ärsyyntyä sarjan hahmoista ja että he tekevät kamalia virheitä. He ovat epäkypsiä ja käyvät läpi miltei kaikki katastrofit, ennen kuin hahmottavat mistä kunkin elämässä on kyse. (Tuottaja-mentor Judd Apatowin ja Dunhamin haastattelu collider.comissa)

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.