Ajankohtaista

Love Connection-sarjan poikamiehet valittu

Julkaistu perjantaina 01.03.2013

YLE Kuvapalvelu

Suomesta rakkautta etsivät amerikkalaispoikamiehet saivat kolmessa viikossa satoja kirjeitä.

Tulevan syksyn uutuusohjelmassa Love Connection kolme suomensukuista yhdysvaltalaispoikamiestä saapuu Suomeen rakkauden löytäminen mielessään. 

Viisi ohjelmaan ehdolla ollutta poikamiestä esiteltiin Ylen sivuilla tammikuun lopussa, ja suomalaisnaisten haku ohjelmaan päättyi viime sunnuntaina.

Kiinnostus poikamiehiä kohtaan oli valtava. Ensimmäisen sadan hakemuksen pino oli kasassa vain muutamia tunteja sen jälkeen kun miesten esittelyvideot lanseerattiin.

Ohjelmaan valittiin mukaan kolme eniten hakemuksia saanutta poikamiestä.

Markus (vasemmalla), 25, on ravintolanomistaja Tyynenmeren rannalta. Gourmet-kokiksi kouluttautunut Markus rakastaa ruoanlaittoa, saunomista ja ennen kaikkea purjehtimista.

Markuksen haaveissa on joskus purjehtia maailman ympäri ja hän toivoo löytävänsä mahdollisen matkakumppanin Suomesta – äitinsä kotimaasta, joka on lähellä hänenkin sydäntään.

26-vuotias Matti (keskellä) on kuvitustaiteilija ja animaattori New Jerseystä. Matin isoisovanhemmat tapasivat ja rakastuivat laivamatkalla Suomesta USA:han, missä he loivat uuden elämän itselleen ja jälkeläisilleen.

Nyt romanttinen Matti etsii samanlaista tarinaa sekä naista, jonka kanssa viettää loppuelämänsä.

Henri (oikealla), 46, on golf-harrastaja sekä 13- ja 19-vuotiaiden poikien isä Kalifornian aurinkorannoilta. Työkseen Henri myy ja markkinoi laajakaistayhteyksiä suuryhtiöille.

Vapaa-aika hurahtaa vuoroviikoin poikien ja rakkaan koiran kanssa sekä kalastamisen ja aktiivisen urheilun parissa. Henrin vanhemmat ovat suomalaisia, minkä johdosta hän on mm. nuoruudessaan pelannut baseballia Suomessa.

Suomalaisuus merkitsee Henrille paljon ja hänen toiveensa on nyt löytää Se oikea vanhempien kotimaasta.

Love Connection -sarja kuvataan kesällä 2013 Suomessa. Markus, Henri ja Matti tutustuvat suomalaisiin naisiin ja morsianehdokkaita jätetään matkan varrelle viikkojen edetessä.

Lopulta kunkin miehen rinnalle jää kaksi naista, jotka he vievät mukanaan vierailulle kotiinsa Amerikkaan. Siellä selviää, kuka heistä löytää rakkauden ja kenties uuden kotimaan.

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.