Ajankohtaista

Miten Pasila jatkuu?

Julkaistu keskiviikkona 20.03.2013

YLE Kuvapalvelu

Pasilan luoja Atte Järvinen siirtyy kuuden tuotantokauden jälkeen takavasemmalle, mutta kokonaan tarina ei kuitenkaan lopu, vaan tutut hahmot jatkavat päivitetyn nimen ja konseptin alla.

Uusissa, 27.2.2014 alkavissa jaksoissa siirrytään jonkun verran ajassa eteenpäin. Pasilan poliisiasemaa kohtaa organisaatiouudistus ja päähenkilöt saavat uusia työtovereita.

Pasila 2.5 The Spin-Offin kehyksen muodostaa jokaisessa osassa tapahtuva rikos, jonka Repomies ja kumppanit tavalla tai toisella ratkaisevat.

Animaatiohahmojen ääninäyttelijöinä jatkavat Kari Hietalahti, Juho Milonoff ja Mari Lehtonen. Heidän lisäkseen näyttelijäjoukkoon liittyvät myös Tiina Lymi ja Tero Koponen. Jälkimmäinen astuu Jani Volasen saappaisiin mm. Pöystin ja Kontiovaaran ääninä.

Sarjaa käsikirjoittavat Outi Keskevaari, John Lundsten, Melli Maikkula sekä Leo Viirret. Script Editorina toimivat Niklas Lindgren ja Screenwriter Supervisor Anna Dahlman.

Ohjauksesta vastaa Teppo Airaksinen. Tuotanto: Yellow Film&TV Oy / Maria Kangas ja Olli Haikka. Huom! Jutun kuvat vanhoista emosarjan jaksoista. Juttu päivitetty lokakuussa 2013.

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.