Juttuarkisto

True Bloodin kuudes kausi kesällä 2014

Julkaistu tiistaina 16.04.2013

YLE Kuvapalvelu

True Bloodin kuudes tuotantokausi nähdään Kakkosella kesällä 2014. Sitä ennen uusitaan viiden kausi neljän jakson putkina torstaisin 22.5. alkaen. 

Maltillista yhteiseloa ihmisten kanssa ajava Vampyyrineuvosto ja äärimieliset vampyyrit ajautuvat uusissa jaksoissa valtataisteluun, jonka lopputulos saattaa olla ratkaiseva niin sankaritar Sookie Stackhouselle, Bon Tempsin asukkaille kuin koko maallekin.

 

Viimeinen Alan Ballin luotsaama True Blood -tuotantokausi jatkuu suoraan siitä, mihin edellisellä kaudella jäätiin. Sookie (Anna Paquin) päätti jättää taakseen molemmat ihastuksen kohteensa, vampyyrikaksikko Billin (Stephen Moyer) ja Ericin (Alexander Skarsgård).

Ratkaisuaan Sookie ei kuitenkaan ehtinyt juuri sulatella, sillä hänen paras ystävänsä Tara (Rutina Wesley) sai luodin vatsaansa ja jäi makaamaan tajuttomana Sookien syliin. Kuinka Taran käy? Ja missä ovat Bill ja Eric juuri nyt, kun Sookie heitä eniten tarvitsisi?

 

YLE Kuvapalvelu

Kahdentoista uuden osa katsomiseen on monta vaihtoehtoa:

Jakso viikossa ajalla 18.4. - 18.7.2013 torstaisin klo 22.05. Ei esitystä 16.5. (Euroviisujen semifinaali) ja 20. - 27.6. (Jalkapallon Confederations Cup).

Neljän jakson putkina 18.4. , 23.5. ja 4.7.

Yle Areenassa kuukauden ajan.

Digiboksille tallennettuna.

Edellisten keinojen vapaavalintaisena yhdistelmänä ; )

True Blood ja Game of Thrones paketteina

Loppukevään muuta ohjelmistoa Kakkosella

 

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.