Juttuarkisto

New Style Busters voitti Pakko tanssia -kisan

Julkaistu perjantaina 03.05.2013

TV2 lauantaina 4.5.2013 klo 20.30. Jakso katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan.

Katsojien valinta Pakko tanssia -finaalin voittajaksi oli espoolainen street dance -ryhmä New Style Busters, joka palkittiin 30 000 eurolla.

Puolitoistatuntisessa Pakko tanssia -finaalissa äänistänne ja Suomen parhaan tanssiesityksen tittelissä kilpailivat esiintymisjärjestyksessä UMC (Jyväskylä, street), Beat Cooma (Jyväskylä, show-jazz), 2paDance Kids (Turku, show-disco), DTC  (Tornio, show), JaMam's Cats (Tampere, dancehall), New Style Busters (Espoo, hiphop), Machina (Helsinki, flamenco) ja Swing Busters (Helsinki, boogie woogie).

Lisäksi live show’ssa kuultiin artistivieraina Sini Sabotagea ja VilleGallea, ja nähtiin ohjelman juontajien Jani Toivolan ja Satu Tuomiston sekä tuomareiden Sami Saikkosen, Saana Akiolan ja Dennis ”Ätä” Nylundin yhteinen huikea tanssispektaakkeli.

YLE Kuvapalvelu 

Pakko tanssia -sarjassa oli mukana matkan varrella suunnaton määrä erilaisia tanssilajeja ja eri ikäisiä tanssijoita kaikkialta Suomesta. Finalistiryhmistä kolme tanssi katutansseja, kolme erilaisia show-tansseja, ja lisäksi joukosta löytyi boogie woogieta ja nyky-flamencoa. Nuorimmat finalistit olivat 9-10-vuotiaita, vanhimmat nelikymppisiä.

Elävän arkiston tanssikoulu

Pakko tanssia online: Facebook Twitter kotisivut 

 

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.