Juttuarkisto

Robert Pettersson voitti Naurun tasapainon

Julkaistu maanantaina 05.08.2013

YLE Kuvapalvelu

TV2 lauantaina 10.8.2013 klo 21. Ohjelma katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan.

Stand up -kilpailu Naurun tasapaino ratkesi suorassa finaalilähetyksessä 10. elokuuta Linnanmäen Peacock-teatterissa, jossa esiintyivät alkuohjelmana kisasta aiemmin pudonneet koomikot. 20000 euroa ja Suomen kiertueen voitti katsojaäänestyksessä Robert Pettersson. Finaaliin selviytyivät hänen lisäkseen myös Tommi Tuominen ja Tomi Walamies.

Finalistit kuuluivat kilpailijajoukon kokeneimpiin koomikoihin. He olivat esittäneet tasaista ja kiitettyä materiaalia koko sarjan ajan.

Helsinkiläinen Robert Pettersson, 42, on tehnyt keikkoja vuodesta 2008. Häntä on kiitelty eleettömästä tyylistään, joka perustuu one-linereihin sekä absurdiin ja tummanpuhuvaan maailmankuvaan.

Tommi Tuomisella, 32, on keikkoja takana yli 500 sekä taskussa lukuisia kilpailuvoittoja. Orimattilasta lähtöisin oleva Tommi tekee stand upia päätyökseen ja on tullut sarjan aikana tutuksi tasaisena, varmana esiintyjänä.

Myös helsinkiläinen Tomi Walamies, 32, on ammattikoomikko. Yli kahdeksan vuotta stand upia esittäneen Tomin tyyli pohjaa teräviin havaintoihin ja on ajoittain rajoja kokeilevaa ja kantaaottavaa.

Jokainen finalisti esitti poikkeuksellisen mittavan kahdeksan minuutin ohjelmiston, jota arvioivat liveyleisön lisäksi tv-katsojat sekä tuomarit.

Katso finaalin traileri Yle Areenassa

Lisää tietoa Naurun tasapainosta

 

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.