Juttuarkisto

20-vuotias Erätulilla porskuttaa

Julkaistu keskiviikkona 18.09.2013

YLE Kuvapalvelu

Kevätkauden uudet jaksot alkavat 27.2.2014 uudella lähetyspaikalla torstaisin klo 19.30.

Ei esitystä 13.3. (Ampumahiihdon mc). Jaksot katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan.

On upeaa olla tekemässä ohjelmaa, joka on jo 20v. Erätulilla osoittaa, että retkeily, kalastus, metsästys ja ylipäätään ulkona tehtävät asiat ovat suomalaisille tärkeitä juttuja. Ja niin myös minulle. Erätulilla-ohjelmaa tekee iso porukka ulkoilmaihmisiä ja tänä syksynä nähdään taas laaja kirjo upeitä elämyksiä.

Erätulilla-sarjan uusi kevätkausi nähdään uudella ohjelmapaikalla 27.2. alkaen torstaisin klo 19.30. Mikko ”Peltsi” Peltola janoaa jälleen uusia retkeily-, kalastus- ja metsästyskokemuksia.

Tulevissa jaksoissa hän lyö hynttyyt yhteen myös muiden tuttujen Erätulilla-tekijöiden kanssa. Lapin tehokaksikko Timo Veijalainen ja Miika Sirkiä testaa Peltsin pohjoisen kestävyyttä, hiihtohirmut Ape Majava ja Sami Sarsama puolestaan rinne-ja vapaalaskutaitoja sekä helsinkiläinen Haavi auki -porukka huumorintajua ja heittäytymiskykyä. Näiden lisäksi kevätkaudella toteutuu monta isompaa ja pienempää haavetta ja haastetta.

YLE Kuvapalvelu

Joskus luontoharrastus puraisee niin kovasti, ettei päiväretki tai edes kotimaa enää riitä. Ulkomailta löytyy sellaisia kohteita ja haasteita, jollaisia täällä ei voi kokea. Kalat ovat suurempia, vuoret korkeampia, maisemat eksoottisempia ja elämykset vaikuttavampia. Näistä aineksista syntyy Erätulilla-otsikon alle viisi koko ohjelman mittaisia (28’) dokumentteja. Ne esitetään tutumpien makasiinien lomassa.

Ensimmäinen (20.3.14) kevään dokumenteista kertoo neljän miehen matkasta Islantiin, retkeilyn ja kalastuksen ihmemaahan. Kuvassa Miika Sirkiä, Veli Alatalo, Ville Siekkinen ja Timo Veijalainen. Tuotanto AV-lappi.

Erätulila-ohjelman vanhat kotisivut

Lataa Erätulilla-kirjan kansikuva

Syksyn muuta ohjelmistoa Kakkosella

 

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.