Juttuarkisto

#lovemillan toinen kausi myös Kakkosella

Julkaistu maanantaina 09.12.2013

YLE Kuvapalvelu

Hurjan suosion erityisesti netissä saavuttanut nuortensarja jatkuu. Yle Areenassa julkaistaan uusi jakso 8.12. alkaen joka aamu klo 7. TV2 esittää #lovemillaa arkisin klo 18.45.

Teemu Nikin ja Jani Pösön käsikirjoittamasta draamakomediasta nähdään yhteensä 24 uutta jaksoa.

Ensimmäinen tuotantokausi päättyi Millan katoamiseen. Palaako tyttö Cafe Robottiin? Miksi Aimo kutsuu itseään sheriffiksi? Keitä ovat Minka, Eetu ja Konstaapeli Pastori? Ja tuleeko ufo vihdoin hakemaan kaikkeen kyllästyneen Pirjon?

Jaksoissa käsitellään ykköskauden tapaan tärkeitä teemoja, kuten nettikiusaamista, huumeita, ulkonäköpaineita, seksuaalisuutta sekä vanhempien ja teinien välisiä kipeitä suhteita. Kakku on kuorrutettu ronskilla huumorilla ja kaiken ytimessä on suuri rakkaus.

#lovemillan avauskausi keräsi pelkästään netissä yli 4 miljoonaa katselua. Facebookissa Millan jengiin liittyi 33 000 tykkääjää ja Instagramissa seuraajia on 15 000.

Milla jatkaa elämäänsä vahvasti myös sosiaalisessa mediassa. Uusien jaksojen myötä faneja aktivoidaan entistä enemmän ja heillä on mahdollisuus osallistua mm. viikoittaisiin Instagram-haasteisiin.

#lovemillasta on valmisteilla myös elokuvateatterielokuva.

Loppuvuoden muuta ohjelmistoa Kakkosella

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.