Juttuarkisto

Satuhäät: Kannat ja tunteet katossa

Julkaistu maanantaina 27.01.2014

YLE Kuvapalvelu

TV2 maanantaina 3.2.2014 klo 21. Jakso katsottavana Yle Areenassa viikon ajan tv-esityksestä. Ohjelmaan on valittavissa suomenkielinen tekstitys.

Maiju Sallinen, 31, ja Petri Korjonen, 26, vihitään Hollolan kirkossa. Häitä juhlitaan viidenkymmenen ystävän seurassa Hollolan vanhassa kunnantalossa kirkkoa vastapäätä.

Koska sekä morsiamelle että sulhaselle kyseessä on toinen kerta, kun hääkellot soivat, haluaa pari tehdä näistä häistä kaverihäät sukulaisjäykistelyjen sijaan.

Naimisiin mennessään lahtelaisparsikunta on pitänyt yhtä vasta vuoden verran. Yhdessä he muodostavat suuruusioperheen, sillä pariskunnalla on viisi poikaa: Petrillä kaksi edellisestä liitosta ja Maijulla kolme kahden eri isän kanssa.

Petri on pitkällä sairaslomalla jo nuorena ilmenneen selän välilevyn pullistuman takia. Kun Maijukin on tällä haavaa työtön, häävalmistelut tehdään tiukalla budjetilla. Työttömyydestä ja sairastelusta huolimatta tulevaisuus ei pariskuntaa huoleta. Päinvastoin: häistä tulee ratkiriemukkaat, etenkin kun bestmanina toimii Petrin paras kaveri Jere.

Petrin ja Maijun rakkaustarina alkoi, kun Maiju oli yhdessä kaasona toimivan Lauran kanssa ravintolassa, jonne Petri osui samaan aikaan. Maiju kuuli Petrin äänessä heti ihanuuksien kuiskeen, ja miehen jutut naurattivat Maijua niin, että ujon naisen suojamuurit putosivat pamahtaen.

Yhdessä vietettyä viikonloppua seurasi kuitenkin hiljaisuus. Poikamieseloon tottunut Petri kun ei tavannut ottaa naisia tosissaan. Sinnikäs Maiju pysyi kuitenkin odotuskannalla. Odotus palkittiin Petrin sairastuttua.

Kuumeinen Petri pyysi Maijun seurakseen sairaalan päivystykseen, ja Maiju tuli Petrin Facebookpyynnöstä paikalle. Hän hoivaili miestä viikon nauraen Petrin jutuille silmät vesissä.

Tätä elettä Petri arvosti niin, että rakastui. Ja kun Petri rakastui, sai Maiju puolestaan tuta että tunnetta ja menoa piisaa. Poikamiesboksi oli historiaa kättelyssä, mutta silti Petrin kosinta vain muutaman seurustelukuukauden jälkeen tuli Maijulle täytenä yllätyksenä.

Petri kosi Maijua Tallinnan risteilyllä. Hän pyysi Maijun satamassa laivan kannelle, ja tuopin sijaan Maiju sai hämmennyksekseen sormiinsa ihastuttavan, siron sormuksen.

Jakson musiikit: 1. Romanssi 2. Teleks: Elämäni Viimeinen Elämäni Rakkaus 3. Oasis: Wonderwall 4. Yona: Elämän luonne 5. Frank ja Nancy Sinatra: Something stupid 6. Popeda: Tahdotko mut tosiaan 7. Juno: Kaunein päällä maan 8. Popeda: Patarouva ja ässähai 9. Peter, Björn & John: Young folks 10. Carola: Hava Nagilah 11. UB40: Cherry oh baby 12. The Beach Boys: California girls 13. MC Hammer: U can't touch this 14. Bobby McFerrin: Don't worry be happy 15. Nelly: Hot in here 16. Fredi: Kun rakkaus kerran voittaa 17. Pate Mustajärvi: Ukkometso 18. Enya: Orinoco Flow 19. Enya: Watermark 20. Finlanders: Oikeesti 21. Laura Närhi: Hetken tie on kevyt

Tuotanto: Filmaattiset Oy

Haku Satuhäiden seuraavalle tuotantokaudelle

Satuhäät Facebookissa

Alkuvuoden muuta ohjelmistoa Kakkosella

 

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.