Juttuarkisto

Satuhäät: Juhla kuin kaunis koru

Julkaistu maanantaina 24.03.2014

YLE Kuvapalvelu

TV2 maanantaina 24.3.2014 klo 21. Jakso katsottavana Yle Areenassa viikon ajan tv-esityksestä. Ohjelmaan on valittavissa suomenkielinen tekstitys.

Terveydenhoitajaopiskelija Monika Räisänen, 25, ja ilmastointiasentaja Joakim Sorvo, 38, vihitään Elimäen kirkossa Kouvolassa.

Vintage-tyyppistä, harkitun hillittyä hääjuhlaa tanssitaan Tolkkilan kartanolla noin sadan vieraan voimin. Mukana juhlassa ovat myös parin lapset Daniel ja Ninni.

Monikan ja Joakimin tarina alkoi kahdeksan vuotta ennen häitä, kun pari tapasi Kouvolan yössä. Tuolloin vasta 18-vuotias Monika teki aloitteen tummaksi ja tuliseksi luonnehtimalleen Joakimille, joka istui ypöyksin pöydässään.

Ja niin siinä kävi, että lempi kolahti kokkaan heti ilman epäilyksen häivääkään - treffitkin sovittiin jo seuraavaksi päiväksi.

Joakimin ammatti vaatii matkustelua, joten tämän oli lähdettävä välittömästi suhteen alun jälkeen työkomennukselle Saksaan. Se ei kuitenkaan lannistanut - päinvastoin: puhelinlangat lauloivat ja kovaa.

Kuhertelu jatkui tiiviisti myös Monikan ylioppilaskirjoitusten ajan, ja niiden jälkeen pari muuttikin yhteen. Rakastuneet ottivat elämän rennosti hassutellen, eivätkä kantaneet suurta huolta suhteensa virallistamisesta.

Suuria energioita oli kuitenkin ilmassa. Ensimmäisen kerran haikara vieraili parin luona 2008 ja toiseen kerran pari vuotta myöhemmin. Perheenlisäys muutti arkea, sillä se toi muassaan uusia haasteita.

Perheenpyöritys reissuhommien ja opintojen ohessa onkin ollut tiukka rutistus rakastavaisille. Parisuhteessa on eletty raskaitakin hetkiä.

Siinä missä suurpiirteinen Monika kaipaa elämään hassuttelua, pikkutarkka Joakim toivoo, että asiat olisivat tiptop.

Kuitenkin juuri tällaisena Joakim ja Monika haluavat liittonsa myös jatkuvan - ylämäkinä, alamäkinä, mutta aina pohjimmiltaan ihanana asiana.

Haku Satuhäiden seuraavalle tuotantokaudelle

Satuhäät Facebookissa

Kevään muuta ohjelmistoa Kakkosella

 

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.