Kakkonen kertoo

Uusi jännityssarja Muistin vanki

Julkaistu perjantaina 18.04.2014

YLE Kuvapalvelu

TV2 perjantaisin 18.4. - 10.10.2014 klo 22.05. Ei esitystä 13. - 20.6. ja 4.7. (Jalkapallon MM-kisat). HUOM! Sarjalla ei ole Areena-oikeuksia.

Pääparilla on keskinäistä kemiaa ja lisäksi sarjassa on myös sielukkuutta, mitä ei usein poliisisarjoissa kohtaa. (Verne Gay, Newsday)

Näyttelijä Poppy Montgomery tunnetaan Suomessa parhaiten yhtenä Ilman johtolankaa -sarjan (Without A Trace, MTV3 ja FOX) päähenkilöistä.

Kakkosen uudessa jännityssarjassa Muistin Vanki (12) (Unforgettable, 2011- ) hän esittää ex-poliisi Carrie Wellsiä, jolla on lääketieteellinen erikoistila hyperthymesia. Sen ansiosta hän muistaa käytännössä kaiken näkemänsä.

Ei kuitenkaan sisarensa taannoista murhaa, minkä riivaamana Carrie on jättänyt poliisin työt. Suurkaupunki New Yorkissa hän ansaitsee elantonsa yökerhojen uhkapeleillä ja tekee lisäksi vapaaehtoistyötä hoitokodissa.

YLE Kuvapalvelu

On välittömästi selvää, ettei kumpikaan ole välttämättä päässyt suhteesta yli. Mutta onneksi Muistin vangissa on paljon muutakin kuin vanhan liekin lämmittely. (David Hincley, NY Daily News)

Kaikki muuttuu, kun Carrien naapurissa tapahtuu järkyttävä rikos, jota selvittämään ilmaantuu ex-kollega ja -heila, etsivä Al Burns (Dylan Walsh).

Tämä haluaa tutkimuksissa apua, jota Carrien erikoiskyvystä kiistatta olisikin. Tapauksen edetessä hän alkaa muistaa yksityskohtia myös sisarensa kuolemasta...

Muistin vanki -sarjan ovat luoneet John Bellucci ja Ed Redlich. Jälkimmäinen oli vahvasti mukana jo Ilman johtolankaa -tuotannonkin taustalla.

Teksti: Miika Jalonen

Kevätkauden muuta ohjelmistoa Kakkosella

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.