Kakkonen kertoo

Kevin Costner esittää: Hatfields & McCoys

Julkaistu torstaina 01.05.2014

YLE Kuvapalvelu

TV2 sunnuntaisin 4.5. - 11.6.2014 klo 21. Uusinta keskiviikon myöhäisilloissa seuraavan vuorokauden puolella. HUOM! Sarjalla ei ole Areena-oikeuksia.

Rosoinen eepos kahden suvun välisestä vihanpidosta ja juonittelusta on paras televisioon tehty western Broken Trailin jälkeen. Kokonaisuutta maustavat Kevin Costnerin ja Bill Paxtonin roolit omien klaaniensa päämiehinä. (Ed Bark, Uncle Barky)

Viisiosaisen, tositapahtumiin perustuvan Hatfields & McCoys -sarjan (16) (2012) voimahahmo on Hollywood-tähti Kevin Costner, joka vastaa yhden pääroolin ohella sukusaagan tuottamisesta. Lisäksi Costner on tehnyt sarjaan myös musiikkia.

Tarinan pohjana on vuonna 1865 Länsi-Virginiassa syntynyt sukuriita. Vihollisuudet alkavat Yhdysvaltojen sisällissodasta ja jatkuvat sikavarkaudella vuosia myöhemmin. Tapahtumiin liittyy myös kielletty rakkaus.

Alun perin sukujen päämiehet "Devil" Anse Hatfield (Costner) ja Randall McCoy (toinen tunnettu elokuvakasvo Bill Paxton) ovat olleet ystävyksiä. Mutta kun väkivaltaisuudet riistäytyvät käsistä, paluu näyttää mahdottomalta.

Hatfields & McCoys voitti vuonna 2012 viisi Emmy-palkintoa mm. Costnerin pää- ja Tom Berengerin sivurooleista. Aiemminkin westernien parissa ansioitunut Costner sai suorituksestaan myöhemmin myös Golden Globen.

Kevätkauden muuta ohjelmistoa Kakkosella

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.