Juttuarkisto

Dokumentaristi Billie Porter Etelä-Amerikassa

Julkaistu sunnuntaina 18.05.2014

YLE Kuvapalvelu

TV2 keskiviikkoisin 21.5. - 11.6.2014 klo 22.05.

Kakkosella nähdään touko-kesäkuussa neljä brittitoimittaja Billie Porterin tekemää BBC-dokumenttia, joista ensimmäisessä hän tapaa sekä prostituoituja että heidän palveluidensa käyttäjiä. Kolmiosaisessa Erikoinen Etelä-Amerikka-kokonaisuudessa Porter matkustaa Brasiliasta Argentiinan kautta Venezuelaan.

Hyvä paha prostituutio?

21.5. Billie Porter tapaa maailman vanhimman ammatin harjoittajia. Moni brittinuori pitää prostituutiota normityönä eikä näe siinä mitään hävettävää tai väärää. Onko kolikolla toinenkin puoli?

Erikoinen Etelä-Amerikka

28.5. Billie osallistuu Brasiliassa teinityttöjen debytanttitanssiaisiin. Rikkaat perheet varaavat tyttäriensä juhliin huippuhotellit, meikkaajat ja tanssittajat. Millaista on meno slummien tyttärien tanssiaisissa?

4.6. Argentiinassa nuorten keväisiä juhlia vauhdittavat tänään alkoholi ja avoin erotiikka. Uusi vapaamielisyys ja tiukat katoliset arvot törmäävät rajusti maassa, jossa tuntihotellit ja teiniraskaudet kukoistavat.

11.6. Venezuelassa menestymistä kauneuskilpailuissa pidetään avaimena onneen. Kauneuskuningattaria ihaillaan rajattomasti, ja siksi tytöt ovat valmiita tekemään voiton eteen melkein mitä tahansa.

Asiasanat:

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.