Hae YLEstä:
YleQ
Etusivu
Ohjelmat a - ö
Ohjelmakaavio
Musiikki
Kuuntele
Lataa ohjelma
Toimitus
Tapahtumat
Pop-Uutiset
YLE Uutiset
YLE Radio
Syvä Ajatus
22.04.2009 YleQ päättyy Täydenkuun viikonloppuun 16.–17.9.2006
Passikuva on henkilökuva, jossa toimittajat Hanna Ryti ja Anna Tulusto leikittelevät identiteeteillä, kuvat: Jyrki Valkama/YLE
Passikuva
sunnuntaisin klo 11-12
(uusinnat maanantaisin klo 10 - 11 ja klo 20 - 21)


Ohjelman vieras saa käteensä häntä kuvaavan esineen ja paljastaa jotain itselleen tärkeää.
puhe
26.7. Laura Malmivaara

Laura Malmivaaran  passikuva
Nimi: Laura Pauliina Malmivaara
Syntymäaika: 26.10.1973
Syntymäpaikka: Kajaanin maalaiskunta
Silmät: Siniset
Hiukset: vaaleat
Lempiääni: Alma-tyttären nauru
Lempipaikka: mökki
Rakastan: A:lla alkavia
Vihaan: aamuheräämisiä
Haaveilen: toisesta häämatkasta
Pelkään: menetystä


kuva: Anna Tulusto/YLE Laura Malmivaara on paitsi näyttelijä, myös valokuvaaja. "Elämäni on aika pitkälti ollut kameran ympärillä", on Laura joskus sanonut. Laura Malmivaara on tehnyt näyttelijän töitä vasta vajaa kymmenen vuotta, mutta on jo ehtinyt näyttelemään monissa elokuvissa, tv-sarjoissa ja näyttämöllä. Ihmiset muistavat hänet elokuvista Levottomat, Kuutamolla, Hymypoika ja Vares. Tv-sarjassa Irtiottoja Laura näytteli taiteilijaa ja hänet muistetaan Kotikadun papin roolista.

Passikuvassa Laura Malmivaara saa eteensä kameran, Elovena-pakkauksen ja Oscar-patsaan ja joutuu pohtimaan valokuvaajan ja näyttelijän suhdetta julkisuuteen ja millaista on olla suomalainen elokuvatähti.
kuva: Anna Tulusto/YLE Lauralle tärkein mukana kulkeva esine on tällä hetkellä tutti. 1-vuotiaan tyttären äiti sanoo, että tutin unohtuminen voi pahimmassa tapauksessa kaataa koko paletin. Koko elämän varrella tärkeimpiä ja rakkaimpia tavaroita ovat työväline kamera, perinteinen järjestelmäkamera Canon F-1, piano ja pino Toivelaulukirjoja.

kuva: Anna Tulusto/YLE Paitsi että Laura Malmivaara on näyttelijä ja valokuvaaja, hän on myös ehtinyt tehdä mallin töitä ja opiskella teologiaa. Musiikki on kulkenut Lauran matkassa läpi elämän. Passikuvassa Malmivaara hyppää vielä yhteen uuteen rooliin. Hänestä tulee sotkamolaisen maalaistalon voimanainen, 4-kymppinen emäntä Hilppa Määttä, joka hallitsee paitsi lypsykoneet, myös nettisivujen tekemisen. Hilppa hoitaa väsymättä luomutilaansa ja purkaa ajoittaista ahdistustaan maalaamiseen.
103,7 Mhz
» Passikuva
10.9. Leif Segerstam

3.9. Markku Pölönen

27.8. Eija-Riitta Korhola

20.8. Kauko Röyhkä

Tätä on Passikuva

16.7. Ritva Santavuori

Lähetä palautetta

Passikuvat