Hae YLEstä:
YleQ
Etusivu
Ohjelmat a - ö
Ohjelmakaavio
Musiikki
Kuuntele
Lataa ohjelma
Toimitus
Tapahtumat
Pop-Uutiset
YLE Uutiset
YLE Radio
Syvä Ajatus
22.04.2009 YleQ päättyy Täydenkuun viikonloppuun 16.–17.9.2006
Aamu Kuussa on rauhallinen, ajatuksia herättävä ja virikkeitä tarjoava alku päivälle. Kuvassa aamujuontajat Pekka Vitikka ja Erno Kulmala
Aamu Kuussa
arkisin klo 6.30-10

Mielenkiintoisia vieraita, kysymyksiä niin elämän suurista muutoksista kuin pienistä, yksinkertaisista asioistakin. Eikä kulttuuria ja urheiluakaan unohdeta.
puhe
Tätä on Aamu Kuussa

Toivo Aamubiisiä Maanantaisin ja tiistaisin Erkki Kauhasen tiedepakinoissa käsitellään aiheita tavalla, joka ei jätä kuuntelijaa kylmäksi. Miten esimerkiksi olut ja muurahaiset liittyvät maailmanloppuun tai miten ihmisen aivot toimisivat apinan ruumiissa? Kauhanen kertoo.

Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina heti kello kahdeksan jälkeen aamun vieras astelee studioon. Jos et ehdi kuunnella haastattelua suorana, voit kuunnella sen kokonaisuudessaan tältä sivulta. Vieraina alansa asiantuntijoita ja huippuosaajia, mielenkiintoisia persoonia ja ihmisiä mielenkiintoisten aiheiden ja ilmiöiden takaa.

Aamubiisi. Aamu Kuussa toteuttaa tiistaista perjantaihin kuuntelijoiden biisitoiveita klo 7 jälkeen. Mikä olisi kappale mihin tahtoisit herätä tai kuulla aamuisin kahvikupin ääressä? Lähetä toiveesi hyvin perusteluin.
103,7 Mhz
Myöhäismurrosikäisen tuskaa

Huutoja euromakkaratehtaalta

Toivo vierasta

Toivo Aamubiisiä

» Klassikoita Kuusta
» Lataa ilmainen soitto-ohjelma ja kuuntele Aamu Kuussa haastatteluja
Kuuntele