Hae YLEstä:
YleQ
Etusivu
Ohjelmat a - ö
Ohjelmakaavio
Musiikki
Kuuntele
Lataa ohjelma
Toimitus
Tapahtumat
Pop-Uutiset
YLE Uutiset
YLE Radio
Syvä Ajatus
22.04.2009 YleQ päättyy Täydenkuun viikonloppuun 16.–17.9.2006
Jani Juntunen

Jani Juntunen, kuva: Seppo Sarkkinen/YLE Kuka olet?

Jani Juntunen. Popstudio arkisin klo 11-14.

» Popstudion sivuille
Suhteesi radioon?

Haluaisin sanoa että olemme vain kavereita. Mutta suhde syveni jo vuosia sitten.
Miksi radio?

Radio on edelleen kaikista medioista hienoin. Radiossa on edelleen lämpöä ja rahinaa. Se on tarvittaessa nopea, mutta onneksi myös kiireetön, niinkuin meilläpäin sanotaan. Musiikkitoimittamisella on jälleen joku arvo ja musiikilla merkitystä.

Itselle tahdon, tuurin ja taipumusten summa. Aluksi ilman korvausta, ja vaikka siitä nyt maksetaankin, edelleenkään ei ole vaikeuksia herätä aamuisin.

Kun loppulaskenta alkaa, nettiyhteydet katkeaa ja tosi-tv:n tähdet pissaa housuun, radio hiljenee vasta vähän ennen kuin rotat kuolee.
Minä menen?

Koti. Menkää ihmiset kotiinne. Ei aina tarvitse olla kokemassa ja näkemässä. Pysykää välillä kotona ja jos ette muuta keksi, olkaa hiljaa.

Aika moni teistä myös kävelee ulkona aivan liian vähän. Menkää ihmiset tunniksi ulos kävelemään, ja palatkaa sitten takaisin kotiin.

Jos avaatte radion, kuunnelkaa sitä. Joskus yksi askel taaksepäin, on kaksi eteenpäin jne. Hankkikaa myös uudet kengät ja uusi tyyny.
Kolme ravintolaani?

Sosiaalitalo,Taiteilijakahvila, Iso paja. Uskotteko että Ylestä löytyy tämän nimisiä Ravintoloita? Jos joku avaa Elämä-nimisen ravintolan, varaan heti nurkkapöydän.
Lainasanat?

"Heart Is Heaven, Mind Is Hell" - Tom Waits
103,7 Mhz
Tutustu YleQ:hun
» YleQ:n henkilökunta
Juontajaesittelyt