Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus
Pentti Naumanen kirjoitti:Runomittaan ruokalajit:
Silakasta sillin laitan,
pään ja pyrstön poikki taitan.
Liemi tärkeä on tässä,
niinkuin muussa elämässä.
Siemen keitän mausteineen,
siitä oman versioni teen.
Receptini salat vaiti pysykööt,
marketista muut liemen kysykööt.
Silakat kun fileoitu on,
teen niistä suuren keon.
Ladon liemeen vielä lämpimään
siihen jätän yöksi muhimaan.
Aamulla kun astialle palaan,
kaadan etikkaa ja öljyt kalaan.
Sitten pytty viedään viileään,
siitä sitten yli talven syödään.
Ruotsissa jos ajat rantaa etelään,
niin siellä silakasta silli tehdään.
Kritiikki kirjoitti:Ei taaskaan lanttu leikannut.
Ei tässä runoa olla pyydetty,
Kiikkustuolillako yli keikannut.
Ivoja vaan taivaalle syydetty.
Ketjukin aivan väärä,
Naumanen, kaunanen pahallaan,
venkoili tuo vanha jäärä,
viestin piiloon tahallaan.
Omaisuutta, reseptiä, ei rahaa kukaan,
ei pientäkään hajua,
Hautaansa yksikään vie mukaan.
Eikö se ikinä tajua.
kritiikki
Kato, ystävyys se on kallista,
se ei johdu hallintomallista
jee, jee.
Juice Leskinen
kasi-kettunen kirjoitti:Lipeäkalaa olen saanut vain nuorena muutaman kerran, mutta kas, siinäpä niitä harvoja jouluun liittyviä ruokia, joita kaipaan. Johannes, kirjoitit niin kauniisti lipeäkalasta. Löytyisikö sinulta - tai joltain muulta - sellaista helppoa ohjetta aloittelevalle lipeäkalan valmistajalle? Valkokastikkeella. Sellaista rautalangasta väännettyä ohjetta (yhdelle hengelle), että tällainen keittiötumpelokin käsittäisi ohjeen ja osaisi sitä soveltaa? Täytyy myöntää, että monen vuoden jälkeen tekisi hirmuisesti mieli lipeäkalaa...
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa