Valvojat: Nettitoimitus, Tiedotus
Kari Laaksonen kirjoitti:Nyt ei ole mitään tällaista tärkeää teollisuutta, jos ei pienimuotosta lihatuotantoa entisissa LSO: n tiloissa lasketa.
it vierailija reiska kirjoitti:Pikkuveli soitti ja oli tänään kokouksessa ja menevät lakkoon jos työnantaja pitää ehdotus-linjansa.
VeHy kirjoitti:Kari Laaksonen kirjoitti:Nyt ei ole mitään tällaista tärkeää teollisuutta, jos ei pienimuotosta lihatuotantoa entisissa LSO: n tiloissa lasketa.
Onko se Perniön Liha, jota tarkoitat? Eivät taida teurastaa, vain jalostaa?it vierailija reiska kirjoitti:Pikkuveli soitti ja oli tänään kokouksessa ja menevät lakkoon jos työnantaja pitää ehdotus-linjansa.
Osaatko kertoa mistä siellä on kysymys. Mitä siellä vaaditaan, luvataan, mistä kinataan?
Kari Laaksonen kirjoitti:Pitäisi ostaa suomalaista ruokaa, jota ei ole tarjolla..
Kari Laaksonen kirjoitti: Tuonti lisääntyy ja ulkomaalaiset tuotteet tulevat pysyvästi kauppojen valikoimiin. Kuisallisinta, että lakot ajoitetaan ihmisten kannalta väärin. Moni kaipasi kotimaisia nakkeja, mutta kauppojen hyllyt ammottivat tyhjyyttään.
Vieraampi kirjoitti:Kari Laaksonen kirjoitti:Pitäisi ostaa suomalaista ruokaa, jota ei ole tarjolla..
Miksi ihmeessä pitäisi? Kuka sinua siihen pakottaa?Kari Laaksonen kirjoitti: esim. bratwursteihin.
VeHy kirjoitti:Saksassa suomalainen lenkkimakkara luokitellaan leipomotuotteeksi.
Kyllä niitä harmittaa syvästi, jotka osti/hamsras pakkasen täyteen ruokaa. He sanovat; onpas ainakin pakkasessa ruokaa Mutta on muuten kaikki sellainen asia, että meetfurssissakin on eroja. Itse tykkään venäläisestä valkosipulisellaisesta. Ai että ruisleivän päälle ja voita siihen ja laittaa sen leivän vielä paahtimeen;oi että namm. Nyt mentiin kylläkin aiheesta poikettiin.kritiikki kirjoitti:VeHy kirjoitti:Saksassa suomalainen lenkkimakkara luokitellaan leipomotuotteeksi.
Suomessa saksalainen makkara luokitellaan suolapurkiksi.
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa