Tarkoitukseni olisi tehdä kesällä mökillä sellainen ruoka, jonka olen nähnyt ukki-vainaani tekevän. Käsittääkseni se on alkuperäisiltään jostain välimereltä, mutta sopii ihan hyvin Suomeenkin.
Haudutuspadassa on ajastin jopa 10 tunniksi. Ruoka valmistuu ajastimen avulla juuri silloin kuin haluaa. Toimintoina on sekä alhainen että korkeampi lämpötila ja lämmönsäilytystoiminto, joka pitää ruoan lämpimänä tarjoiluhetkeen asti.
Tästä minä pidän sen saa ajastuksellakin laitettua vaikka talvella hiihtolenkille/pilkille ja kun tulet, niin ruoka on valmis.
Tässä olisi hyvä, mutta kerro kaikki kahdella.
P.S. Löysinhän minä sen, kun oikein etsin
http://www.mustapippuri.fi/reseptit/mar ... -pataruokaP.S. En jaksa kirjoittaa noita kaikkia, mutta jos jotain kiinnostaa, niin kokeilkaa+ minä kylläkin lisään siihen munuaisia, joita keitän maidossa
Pikku vinkki