Kirjoittaja vehy_2 päivämäärä 1.6.06 - 10:58
Tarkastelualue pitäisi ehdottomasti laajentaa käsittämään myös Viron rannikkoalueet, sieltähän Helsingin kauppatorin filleet nykyisin tulevat. Ei siinä mitään, hyviä ja herkullisia nekin ovat ja ihan samassa merivedessä uineet kuin suomalaisetkin kalat.
Hassua muuten, että esimerkiksi tuosta saarenmaalaisuudesta on tullut oikeastaan myyntivaltti, jonkinlainen luonnonmukaisuuden ja puhtauden ltakuu. Esimerkiksi Saarenmaan kanttarelleja kaupitellaan syksyisin enemmän kuin mitä sillä pienellä saarella kerta kaikkiaan mahtuu kasvamaan. Oliskohan siinä seassa kauempaakin roudattuja sieniä, muualta Baltiasta tai Puolasta? tai peräti Suomesta?
Mutta, voissa paistettu kuhafilee ja runsaaseen kermaan tehty kantarellikastike, paljon sipulia! Aaah!