Kirjoittaja VeHy päivämäärä 21.12.09 - 23:17
Ja minä kun en jäätynyttä sikaa uuniin pane, tuoresuolattua sen olla pitää. Meillä kinkun kulutus on aika pientä joten tänä vuonna ostin luuttoman kinkun vaikka eihän sellainen mikään oikea kinkku ole, jonkin sortin rulla paremminkin. Mutta makuun silläkin pääsee. Kyytipojaksi erinomaista Aldaris Porteria, viinit jätän niitä arvostavien snobien hommiksi. Kalkkunat on kissanruokaa.
Potkan aika on sitten kun ollaan joulusta selvitty ja vatsan ympärille kertyneen michelinit paastottu pois. Savupotkaa, kuivia herneitä, sipulia, porkkanaa, maustepippuria pataan ja siinäpä laskiaiseksi oiva lämmittävä hernekeitto. Ja vihreistä kotimaisista herneistä, ei mitään ruotsalaisia keltaisia.
Hannu Taanila, muistatte varmaan hänet, sanoisi, että joulutorttujen kutuaika on juuri nyt parhaimmillaan. Ja olettekos panneet merkille, miten paljon Enbuske muistuttaa Taanilaa?