yle.fi


Kirjaudu

ILMAISE:
Kirjautuneena saat paljon lisätoimintoja; ennen kaikkea oman sivun, jolle voit laittaa tekstiä, kuvia, audioita, videoita ja linkkejä. Laita YleX:n aiheisiin liittyvää materiaalia, kerro elämästäsi, aloita keskusteluja. Tee omasta sivustasi itsesi näköinen.

SEURAA:
Kaikki sisältö ilmestyy tekijänsä omalle sivulle. Seuraa lempijuontajiesi juttuja, löydä kiinnostavia ihmisiä, kuuntele lempiohjelmiasi ja liity kiinnostaviin ryhmiin.

LIITÄ:
Kun luot uutta sisältöä, voit liittää sen ryhmiin, joihin itse kuulut. Voit myös perustaa uuden ryhmän kategoriaan ”Kerhot” tai – jos sinulla on oma bändi – kategoriaan ”Kellari”. Ryhmissä rakennamme yhdessä kokonaisuuksia tietyistä aiheista. Osa ryhmistä on kaikille avoimia, osaan perustaja hyväksyy jäsenet.

LÖYDÄ:
Kun laitat materiaalia sivustolle, kannattaa siihen liittää oleellisia aihesanoja tägeiksi. Kirjottamiasi juttuja saatetaan jopa nostaa etusivulle, mikäli juttu liittyy aiheeseen juuri nyt.

TYKKÄÄ:
Etusivulla sinulle tarjotaan ajankohtaisen ohjelmatiedon lisäksi ohjelman aiheisiin liittyviä sisältöjä. Sinne (kuten myös ”Sisällöt”- ja ”X-Stage” -sivuille) nostetaan uusimmat ja suosituimmat sisällöt, YleX:ltä ja käyttäjiltä. Kannattaa siis äänestää hyvien sisältöjen puolesta, jotta muutkin löytävät ne.