yle.fi

Marraskuu 2007

RAKKAUDEN NÄLKÄ 1-3

Ma 5.11. - Ma 19.11.2007 klo 21.00

Rakkauden nälkä on Helsingin kaduilla, kujilla ja porttikongeissa tapahtuva trilleri murtautumisen ammattilaisista, isosta rikoksesta ja läheisyyden kaipuusta. Se on takaa-ajotarina, jossa poliisia ja rikollista vaivaa sama tunne, polttava rakkaus, eikä heistä kumpikaan osaa hallita sitä.
Rakkauden nälkä perustuu vuonna 1993 ilmestyneeseen Matti Yrjänä Joensuun menestysromaaniin Harjunpää ja rakkauden nälkä, joka on käännetty monille eri kielille, muun muassa ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja saksaksi.

Päärooleissa: Toni Kamula, Markku Maalismaa, Tiina Lymi, Rauno Ahonen, Dick Idman, Elina Knihtilä, Tarja Heinula, Riikka Puumalainen, Aino Seppo, Pekka Valkeejärvi, Jukka Leisti

Käsikirjoitus ja ohjaus: Juha Lehtola
Kuvaus: Hannu Kettunen
Lavastus: Anu Maja
Äänisuunnittelu: Tomi Dahlman
Leikkaus: Jorma Höri
Pukusuunnittelu: Outi Harjupatana
Musiikki: Joonas Pirttilä
Tuottaja: Katriina Mattila
Tuotanto: YLE Draama 2007


SANATON SOPIMUS 1-2
 
Ma 26.11. - Ma 3.12.2007 klo 21.00

Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijat Mia ja Krista ovat parikymppinen parivaljakko, jonka opiskelijaelämässä on kolmanteen vuoteen mennessä kuulunut enemmän juhlintaa kuin lukemista. Vaikka molemmilla on tavoitteet korkealla, tippuminen uraputkesta uhkaa, kun hauska elämä vie mukanaan.
Yllättävää potkua opiskeluihin tulee, kun Mia ja Krista iskevät yhdessä nuoren ja suositun lehtorinsa Pasin. Hyvin pian mies on tyttöjen vallassa ja alkaa antaa heille “henkilökohtaista ohjausta” myös opinnoissa. Aluksi vapaaehtoisesti, sitten vastentahtoisesti.
Mitä tapahtuu kun kunnianhimo ja nöyryys eivät kohtaa? Entä jos tulisi mahdollisuus selvitä paljon helpommalla, kunhan ei piittaa moraalista tai säännöistä? Onko petos loppujen lopuksi ainoa asia, joka kannattaa? Ja kuinka pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavat muutamat nopeat päähänpistot joskus nuorena?

Päärooleissa: Pihla Viitala, Iina Kuustonen, Kai Vaine, Pekka Laiho, Cecilia Paul, Matti Mäntylä, Tiia Louste, Ria Kataja, Jarkko Nyman

Käsikirjoitus: Matti Kinnunen
Dramaturgia: Mikko Pöllä
Ohjaus: Matti Kinnunen
Kuvaus: Peter Flinkenberg
Äänisuunnittelu: Mikko Mäkeläinen YLE
Äänen jälkikäsittely: Anssi Tamminen, YLE
Pukusuunnittelu:Satu-Marja Nygren, YLE
Lavastaja: Markku Pätilä
Leikkaaja: Jari Heikkinen
Musiikki: Slow Music Design/Vellu Maurola
Tuotanto: Moskito Television Oy/Tarja Ahava ja Roope Lehtinen

Lähetä linkki

Lähetystiedot

YLE TV1 maanantaisin klo 21.30
Uusinta perjantaisin klo 23
Ohjelmassa on suomenkielinen tekstitys

YLE Areena

YLE Areena

osa Kotikatsomon ohjelmista esitetään Areenassa 7 vrk ensilähetyksen jälkeen
>Areenaan