yle.fi

Syyskuu 2006

TIKKURILA-TRILOGIA 1-3 

Tikkurila-trilogia kertoo kolme tarinaa kolmesta pariskunnasta, joilla on kaikki edellytykset olla onnellisia. Olosuhteet ovat suosiolliset, mutta onni tuntuu vain pakenevan. Tarinoiden mukana seuraa Rollareiden lohdullinen ajatus: aina ei voi saada mitä haluaa, mutta jos tarpeeksi yrittää, saattaa saada mitä tarvitsee.
Käsikirjoitus: Venla Mäkelä
Ohjaus: Kimmo Taavila
Tuotanto: Solar Films Inc Oy ja YLE Yhteistuotannot 2006

 


Ma 4.9.2006 klo 21.20

TIKKURILA-TRILOGIA: KODIT JA KALUSTEET

Lean, Poten ja tämän tyttären Pauliinan uusioperhe kasvaa kahdella, kun Lean sisarentytöt Essi ja Maisa saapuvat heidän luokseen evakkoon tulipalon jälkeen. Sukulaisuus on monimutkaista. Pauliina tarvitsee äidin ja Essi ja Maisa kodin.
Päärooleissa: Heli Sutela, Jari Nissinen 


TIKKURILA-TRILOGIA: ARPPA VAAN

Ma 11.9.2006 klo 21.20 

Arppa on wannabe näyttelijä-ohjaaja, mutta toistaiseksi kaupallisella alalla eli kioskinmyyjänä. Kun Arppa saa kenkää tyttöystävältään, hän muuttaa vuokralle leskirouva Seijan huusholliin. Päivisin Seija myy naisten alusvaatteita. Öisin hän ei saa unta. Arppa on omanlaisensa urigeller ja kohta on sauna kuumana ja lesken syli lämpöisenä.
Päärooleissa: Janne Reinikainen, Maija Junno 


TIKKURILA-TRILOGIA: KIRKKAALTA TAIVAALTA 

Ma 18.9.2006 klo 21.20

Jappe ja Saija tapaavat lentokoneessa aivan sattumalta. Jappe alkaa piirittää Saijaa ja saakin tämän suosion. Mutta Saija on lentoemäntä ja Jappe putkimies. Kun kaikki asiat vain mutkistuvat, saavatko Jappe ja Saija koskaan toisensa?
Päärooleissa: Katariina Kaitue, Heikki Hela 

 

LINNUT 

Ma 25.9.2006 klo 21.20 

Karunkauniissa saaristolaismaisemassa aika menettää tehokkuusmerkityksensä ja nostaa esiin ihmisluonnosta enemmän kuin asianomaiset itse haluavatkaan. Ihminen on paljas kuin merellinen kallio. Lintujen rengastusasemalle yhteisen harrastuksen pariin matkanneiden ihmisten yhteisöä tarkkaillaan murrosikäisen tytön, Saijan silmin. 

Päärooleissa: Jemina Sillanpää, Ilkka Heiskanen, Maija Junno, Matti Ristinen, Pirkka-Pekka Petelius. 

Ohjaus: Mikko Mattila
Tuottaja: Ilmo Laevuo
Tuotanto: Tuotanto Oy Säihky 2005

Lähetä linkki

Lähetystiedot

YLE TV1 maanantaisin klo 21.30
Uusinta perjantaisin klo 23
Ohjelmassa on suomenkielinen tekstitys

YLE Areena

YLE Areena

osa Kotikatsomon ohjelmista esitetään Areenassa 7 vrk ensilähetyksen jälkeen
>Areenaan