yle.fi

Syyskuu 2008

Ma 1.9.
Partanen

Konepajayrittäjä Partasella on ankarat työpaineet ja elämä sekaisin. Uusi työntekijä, Moilanen, hämmentää kaiken lopullisesti. Käsikirjoitus ja ohjaus Juha Koiranen, pääroolissa Risto Tuorila.
> Lue lisää

   
Ma 8.9. 
Leijat Helsingin yllä (K15)

Kjell Westön romaaniin perustuva elokuva isistä ja pojista 1980-luvun kasinotalouden huuman keskellä. Ohjaus Peter Lindholm. Rooleissa mm. Pirkka-Pekka Petelius, Paavo Kerosuo, Pekka Strang ja Johanna af Schultén.
> Lue lisää

   

Ma 15.9. 
Minä, joki ja metsä

Tarina riittämättömyydestä, ihmisen halusta päteä siinä mitä ei oikeastaan osaa. Pienen kunnan kunnanlääkäri Hese Kaivanto päättää toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa ja järjestää kuntaan Taiteiden yön.
> Lue lisää

   


Ma 22.9. Suomalainen novellielokuva: Kaupunkilaisia

Somalialainen Yasin ja kokkolalainen Marko ovat juuri muuttaneet Helsinkiin. Kaupungissa, joka näyttäytyy molemmille yksinäisenä ja vaikeasti lähestyttävänä, he tapaavat toisensa erittäin huonojen tähtien alla.
> Lue lisää
> Tekijät puhuvat


Ma 22.9. Suomalainen novellielokuva: Monte Rosso (K15)

Urbaani veijarikomedia kesäisestä viikonlopusta Helsingissä. Eki on kolmekymppinen kaupunkilainen, joka on valinnut elämäntavakseen jatkaa pidennettyä nuoruutta. Hänen viikonloppunsa olisi täydellinen, jollei se lähtisi yllättäen käsistä.
> Lue lisää
> Tekijät puhuvat


Ma 29.9. Suomalainen novellielokuva: Tyttöjen ilta

Äiti ja tytär haluaisivat molemmat olla nuoria naisia. Toinen on kuitenkin vielä melkein lapsi ja toinen lähestyy keski-ikää. 
Molemmat viettävät tahoillaan tyttöjen illan, jossa ihmisarvo, ystävyys ja rakkaus punnitaan.
> Lue lisää
> Tekijät puhuvat


Ma 29.9. Suomalainen novellielokuva: Luola

Ilari on neljätoistavuotias poika, jonka isä on kuollut alkoholiin. Hän ei ole päässyt yli isänsä kuolemasta. Ilarin äiti ja äidin uusi mies pitävät pientä kyläkauppaa ja yrittävät kasvaa yhteen työtä tekemällä, mutta Ilarille uusi isä ei kelpaa. Eräänä päivänä äiti huomaa, että kassasta puuttuu rahaa. Syyllinen on löydettävä. Niin on yhden uhrauduttava, jotta muut pääsisivät pahasta.
> Lue lisää
> Tekijät puhuvat

   
Lähetä linkki

Lähetystiedot

YLE TV1 maanantaisin klo 21.30
Uusinta perjantaisin klo 23
Ohjelmassa on suomenkielinen tekstitys

YLE Areena

YLE Areena

osa Kotikatsomon ohjelmista esitetään Areenassa 7 vrk ensilähetyksen jälkeen
>Areenaan