Kadonnut Kerttu Ojanen

Keuruulta katosi keskiviikkona 6.10.2010 86-vuotias Kerttu Ojanen. Ojanen liikkuu punaisella Esla-merkkisellä pyörillä varustetulla rollaattorilla.
 
Ojasesta on katoamispäivältä varmat havainnot klo 13 Keuruun Yliahon teollisuusalueelta ja klo 14:30 Mäntäntieltä, noin kilometri Keuruulta Mänttään päin.
 
Tuntomerkkeihin sopivasta, rollaattorilla liikkuvasta vanhuksesta on havainnot Mäntäntieltä (KT58) klo 20:30 3 km Keuruulta Mänttään päin ja toinen havainto on saman tien varresta vähän klo 21 jälkeen 6 km Keuruulta Mänttään päin Ollilantien risteyksestä. Tämän jälkeen havainnot loppuvat.
 
Ojanen on pienikokoinen ja hoikka, noin 160 cm pitkä ja hänellä on vaaleanharmaat hiukset. Ojasella on vaatetuksenaan tumman siniset takki ja housut sekä viininpunainen pipo. Ojanen kärsii muistihäiriöistä.
 
Tiestö- ja maastoetsintöihin on osallistunut runsaasti väkeä useina päivinä, mutta etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta. On myös mahdollista että Ojanen on noussut jonkun auton kyytiin syystä tai toisesta.
 
050 456 27 70

Lähetä linkki

Esitysaika

Poliisi-TV on talvitauolla. Tervetuloa seuraamme taas maaliskuussa.

YLE Areena

YLE Areena


Ohjelma on nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> AreenaanMuualla Yle.fi:ssä