Kadonnut Ulla Turunen

Keskiviikkona 6.10.2010 Kontiolahden Puntarikoskelta kadonneen 54-vuotiaan Ulla Turusen etsintöjä jatkettiin sunnuntai-iltana ja maanantaina Juuan Kopravaaran alueella. Turusen kuljettama auto löydettiin ojaan suistuneena metsäautotien päästä ja hänestä on saatu lisäksi silminnäkijähavaintoja.
 
Etsintöihin osallistui poliisin johdolla Rajavartiolaitoksen koirapartioita, Vapaaehtoisen pelastuspalvelun henkilöstöä sekä Puolustusvoimista virka-apuosasto ja helikopteri. Mittavista etsinnöistä huolimatta Ulla Turusta ei löydetty.
 
Poliisi pyytää edelleen etenkin Juuan Kopra- ja Ahmovaaran suunnalla asuvilta ja liikkuvilta henkilöitä tarkkaavaisuutta sekä mahdollisia havaintoilmoituksia kadonneesta henkilöstä.
 
Turunen on 165 senttiä pitkä, painaa noin 55 kiloa, normaalivartaloinen ja hänen hartioille ulottuva harmaantunut tukkansa on poninhännällä. Hänellä on yllään sininen farmaripusero ja mustat farmarihousut. Hänellä on mahdollisesti joko keltainen t-paita tai ohut raidallinen pitkähihainen paita. Jalassaan hänellä ovat kesäkengät tai sandaalit. Turusen käyttämä auto on metallinhohtovihreä, vuosimallia 2001 oleva Volvo V70, rekisterinumero BYX-301.
 
Tiedot voi ilmoittaa hätäkeskukseen numeroon 112, poliisin päivystysnumeroon tai lähimmälle poliisille.

071 875 65 00

Lähetä linkki

Esitysaika

Poliisi-TV on talvitauolla. Tervetuloa seuraamme taas maaliskuussa.

YLE Areena

YLE Areena


Ohjelma on nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> AreenaanMuualla Yle.fi:ssä