Minne katosi Pasi Eloranta?

Salon Kuusjoella asunut Pasi Eloranta on ollut kateissa yli 8 kuukautta. Mies hävisi 4. toukokuuta 2010, päivä 29-vuotissynttärinsä jälkeen.

Eloranta oli aamulla lähtenyt töihin lihasavustamolle Somerolle aivan normaalisti niinkuin aina ennenkin. Kuten tavallista, Eloranta oli töiden jälkeen mennyt käymään äitinsä luona 600 metrin päässä työpaikalta. Sinne jäljet loppuvat. Tosin tämän jälkeenkin mies on saatettu nähdä Someron tai Salon keskustassa mutta ko. havainnot ovat epävarmoja.

Pasi Elorannan kaikki henkilökohtainen omaisuus puhelinta ja pankkikorttia myöten jäi äidin luokse. Äiti oli kertonut Pasin juoneen kahvit ja lähteneen rauhallisesti. Jotain pahaa äiti ilmeisesti kuitenkin oli aavistellut, sillä hän kertoi Pasin avovaimolle, että kauheita asioita saattaa tapahtua. Osittain tästä syystä tapausta tutkivat poliisit uskovat, että Pasi ei enää elävänä löydy. Häitä avovaimonsa kanssa suunnitellut mies ei kuitenkaan ollut ennen katoamistaan itsetuhoinen eikä esimerkiksi hyvästellyt perhettään aamusella. Viimeisessä tekstiviestissä Eloranta kehotti kihlattuaan pitämään lapsesta hyvää huolta.

Pasi Eloranta on 188 cm pitkä ja hoikka. Katoamishetkellä hänellä oli yllään musta fleece-takki, mustat housut ja jaloissaan tummat kengät. Hänen pyöreistä silmälaseistaan on toinen sanka poikki.

Lähetä linkki

Esitysaika

Poliisi-TV on talvitauolla. Tervetuloa seuraamme taas maaliskuussa.

YLE Areena

YLE Areena


Ohjelma on nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> AreenaanMuualla Yle.fi:ssä