Järvenpään poliisin matkassa

Olli Laine ja Aaro Kivelä aloittivat urakkansa käskynjaolla klo 19 ja sitten olikin kiirehdittävä Mäntsälään, jossa hyvin nuori tyttö oli löytynyt täyspäissään hortoilemasta jäähallin pihalta. Kaverit olivat hänet taluttaneet sisään, josta sammunut nuori löytyikin penkiltä nököttämästä. Partiomme otti tyttösen matkaan ja ilmoitti isälle, että tyttö on noudettavissa Järvenpään poliisiasemalta. Isän ja tyttären jälleennäkeminen sujuikin lämpimissä merkeissä, kaikesta huolimatta. Kovin lämpimiä eivät sen sijaan olleet Olli Laineen ajatukset, kun hän huomasi 'yllätyksen', jonka tyttö oli poliisimaijan takatilaan oksennellut. Se meni pesuhommiksi sitten.

Jumissa!

Jampassa suoritetun liikennepartioinnin jälkeen liukkaus teki tepposet ja poliisiauto jäi pahasti jumiin Wärtsilänkadulla. Siinähän joutui sitten toimittajakin fyysiseen työhön, kun autoa työnnettiin ja vedettiin apuun kiirehtineen pakettiautokuskin avustuksella. Siitähän se matka jatkui sitten Kivipuistoon, jossa kohtelias Volvo-kuski pysähtyi jo valmiiksi, kun näki partioauton tulevan vastaan. Oli syytäkin koska ei ollut kuskilla mitään salattavaa.

Sibeliuksenkadulla syntyi joukkotappelu, kun muutama poliisille entuudestaan tuttu riehuja alkoi aukoa päätään. Iskujenvaihtoahan siitä seurasi mutta kukaan ei pintahaavoja pahempia vammoja saanut. Muutama poliisipartio tilannetta selvittämään kuitenkin vaadittiin ja riitapukarit pistettiin kävelemään matkoihinsa ja takuulla eri suuntiin. Vielä oli vahdittava, että ukaasi toteutetaan. Sitten Kellokoskelle.

Kellokoskella tapahtuu

Siellä epäilty rattijuoppo johdatti parkkipaikalle, josta eräästä toisesta autosta löytyi juopunut mies autosta makaamasta, kuskin pukilta toki. Olutkeissin viereen nukahtanut mies oli sen verran tajuissaan, että ymmärsi kieltää tiukasti ajaneensa ja koska varsinaisia todisteita miehen pihaan ajamisesta ei ollut, oli asia jätettävä siihen. Miehellä oli kaiken lisäksi taustaa juopuneena ajamisessa mutta nyt kävi hällä sen verran onni, ettei häntä syyttää voinut.

Kellokoskelle osui hälytystehtäväkin puoli kolmen aikoihin, kun eräässä asunnossa oli epämääräinen riitatilanne menossa kahden miehen ja yhden naisen välillä. Nainen vaati miehiä poistumaan mutta nämä eivät uskoneet muuta kuin poliisin sanaa. Nainen väitti miesten käyneen käsiksi mutta sangen yhteistyöhaluiset miehet kielsivät tämän kivenkovaa. Siinähän ei auttanut kuin tilata miehille taksi kotiin ja pyytää ankarin äänenpainoin heitä olemasta enää häiritsemästä naisasukasta.

"Olen juonut viinaa sekä alkoholia!"

Illan viimeinen keikka oli perinteinen 'liikaa alkoholia ja monot vinoon'- tyyppinen ratkaisu Mannilantiellä. Venäläinen väkijuoma oli sujahtanut sen verran iloisella paineella nuoren miehen kurkkuun, että kävelykyky oli unohtunut ja niinpä hän sai aamulla ihmetyksekseen heräillä putkan pohjalta.

Lähetä linkki

Esitysaika

Poliisi-TV on talvitauolla. Tervetuloa seuraamme taas maaliskuussa.

YLE Areena

YLE Areena


Ohjelma on nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> AreenaanMuualla Yle.fi:ssä