Kauhajoen yössä 22.-23.1.2010

Vanhemmat konstaapelit Harri Pihlaja ja Hannu Kivimäki partioivat Kauhajoella ja naapurikunnissa.

Kurikassa partio yhytti nuorukaiset mopon päällä. Matkustajan päätä ei nähtävästi paleltanut reilun viidentoista asteen pakkasessa. Ei ollut kypärää, eikä pipoakaan. Pojat saivat lämmitellä poliisiautossa sen aikaa, kun heille kirjoitettiin rikesakot.

Rivitalon pysäköintialueella ilmeisesti joku kyläilijä oli peruuttanut toisen kyläilijän auton kylkeen. Tekijä oli paennut paikalta. Kolhitun auton omistajien ystäville jäi salapoliisitehtävä: soittaa poliisille, jos tekijä sattuisi palaamaan rikospaikalle. Eipä palannut ainakaan saman yön aikana.

Puukkoja ei Kauhajoella ollut esillä niin, että partiomme olisi niihin törmännyt. Harva se viikko kuitenkin puukosta on vähintään puhetta. Sillä on joko uhattu, se on löytynyt, siitä on luovuttu

Keskiyön tienoilla partio poikkesi Kurikan keskustassa sijaitsevalle vakiogrillilleen. Ruokatauko kuitenkin keskeytyi juuri kun oli saatu kuumat annokset syliin. Jalasjärveltä oli tulossa epäilty rattijuoppo, jota partion piti lähteä ottamaan vastaan. Vastaantulijoita tarkailttiin. Oikea autokin löytyi, mutta kuski puhalsi nollat. Tapaus jäi mysteeriksi.

Aamuyöstä tulee ilmoitus 14-vuotiaasta tytöstä, jota aikuinen mies kuljettaa vasten tämän tahtoa autossaan. Partio lähtee tukipartioksi miehen asunnolle. Siellä selvisi, että hätäkeskukseen ilmoittaja oli ymmärtänyt asian vakavuuden väärin. Tyttö kyydittiin kuitenkin poliisiauton kyydissä omaan kotiinsa.

Lähetä linkki

Esitysaika

Poliisi-TV on talvitauolla. Tervetuloa seuraamme taas maaliskuussa.

YLE Areena

YLE Areena


Ohjelma on nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> AreenaanMuualla Yle.fi:ssä