Poliisin matkassa Pieksämäellä

Etelä-Savon kihlakunnan Pieksämäen poliisilaitoksen vanhemmat konstaapelit Janne Suoniemi ja Mika Asikainen aloittelivat illan Mantolasta, jossa naapuri oli käynyt tempaisemassa kahta saman talon asukasta tylysti kuonoon. Kyseinen epäilty ei ollut omassa kämpässään, eikä edes naapurin kämpässä vaan häntä sai hetken hakea mutta löytyipä lopulta. Kovin vastahakoinen oli mies putkaan viemisestä mutta eipä auttanut Maammelaulutkaan. Seuraava tehtävä tuli Kauppatorille, jossa ryhmä nuoria oli suihkinut palosammuttimella ympäriämpäri. Kun ryhmästä ei syyllistä ilmoittautunut, otettiin kaikkien henkilötiedot korvan taakse. Eräs koijari ilmoitti osoitteekseen saman rapun, kuin mistä sammutin oli varastettu mutta kielsi tietävänsä rötöksestä mitään.

Perjantai, olen radalla taas!

Tahinniemessä oli menossa melkoiset bailut. Arviolta noin 70 nuorta oli tuppautunut omakotitaloon ja naapurithan moisesta häiriintyivät. Teinit kuitenkin käyttäytyivät poistamistilanteessa ihan hyvin. Ainakaan mopollaliikkujista ei kukaan ollut mainittavasti maistissakaan, joten talo tyhjäksi ja näkemiin. Sitten kiireellä sairaalalle, josta tuli murtohälytys. Ketään ei kuitenkaan missään näkynyt, joten hälyttimen lieni laukaissut tekninen vika. Keskustassa ilmoitti silminnäkijä ylilujaa ajavasta mustasta BMW:stä mutta ainakin partion pysäyttämä Bemari liikkui rajoitusten mukaisesti ja muutenkin täysin laillisesti.

Tahinniemestä tuli lisää hälytyksiä, kun bileistä poistetut nuoret olivat jääneet kiskalle rälläämään. Toinen partio puuttui tilanteeseen eikä asiasta sen koommin enää kuultu. Asemakadun grillillä sensijaan oli räyhäävä porukka uhkaillut myyjää mutta nämäkin ehtivät kiltisti maksaa annoksensa ja poistua ennen partion paikalle tuloa. Loppuyö meni liikennettä tarkkaillessa eikä isompia rikkomuksia silmiin osunut.

Lähetä linkki

Esitysaika

Poliisi-TV on talvitauolla. Tervetuloa seuraamme taas maaliskuussa.

YLE Areena

YLE Areena


Ohjelma on nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> AreenaanMuualla Yle.fi:ssä