Poliisin matkassa Vantaalla

Vantaan poliisin mukana oltiin 15. - 16. joulukuuta ylikonstaapeli Juha Sipilän ja vanhempi konstaapeli Jukka Ritamaan matkassa.

Pakkasta oli parikymmentä astetta, joten kadut olivat suhteellisen hiljaiset. Pikkujoulukausikin oli jo loppumassa, mutta tehtäviä riitti silti.

Alkuillasta kaksi pikkutyttöä oli myymälävarkaissa. Tonttupukua oli tehnyt mieli. Tytöt eivät kuitenkaan millään halunneet kertoa oikeita tietojaan. Sipilän selvitellessä asiaa toi vartija Ritamaan kouraan tukun seteleitä. Joku oli unohtanut ottaa ne mukaansa nostaessaan automaatilta rahaa. Poliisi otti rahat huostaansa ja niiden omistajaa selvitellään.

Seuraavaksi sekava vanhempi mieshenkilö hortoili moottoritiellä. Poliisit nostivat jäätymispisteessä olevan äijän maijan taaksen lämmittelemään. Asiakas kuljetettiin ensiapuun, jossa selvitettiin terveydentilaa ja sokeritasoa. Lopulta mies vietiin kotiinsa.

Yöllä kahden kolmen aikaan tuli ilmoitus hommista radan varressa. Ilmoittaja oli nähnyt kahden huppupäisen henkilön kaivavan jotain lumesta ja poistuneen pakettiautolla. Tekijät saatiin kiinni ja vietiin asemalle. Autosta löytyi suuri määrä naftaa kanistereissa ja muuta varastetuksi epäiltyä tavaraa.

Partion muita tehtäviä: paikallisella nuorison suosimalla "Tekno-Shellillä" pieni peräänajo, rekka ajanut päin siltaa ja poistunut paikalta, autoilija räpläsi mankkaansa sillä seurauksella, että auto heittelehti liukkaalle tiellä.

Vantaa tilasto 15. - 16. joulukuuta:

Törkeitä rattijuopumuksia 2 kpl
Liikenneonnettomuuksia 13 kpl
Kotihälytyksiä 7 kpl
Varkauksia,häiriökäyttäytymisiä,
päihtyneitä henkilöitä 20 kpl

Tehtäviä yhteensä: 42 kpl

Lähetä linkki

Esitysaika

Poliisi-TV on talvitauolla. Tervetuloa seuraamme taas maaliskuussa.

YLE Areena

YLE Areena


Ohjelma on nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> AreenaanMuualla Yle.fi:ssä