Reinikaisen ja Säilyn matkassa Ylivieskassa

Kuvausryhmä pääsi jo heti työvuoron aluksi 160km/h paahtavan maijan kyytiin. Vanhempien konstaapeleiden Tomi Reinikaisen ja Harri Säilyn vauhti oli täysin perusteltu. Hälytys oli tullut yksityisasunnosta, jossa hengen ja terveyden menettämisen vaarassa oli useita naisia ja lapsia. He olivat vaarassa joutua tappelevien sukulaismiesten jalkoihin, heiluvien nyrkkien ja paistinpannun väliin.

Partion saapuessa paikalle kolme neljästä riehujasta oli jo paennut paikalta. Heidät saatiin kiinni läheiseltä hautausmaalta.

Runsas lumisade ja liukas keli houkutti useita nuoria miehiä kokeilemaan kuinka auto liukuu "hallitusti". Onnettomuuksilta vältyttiin, mutta taajama-alueella jalkakäytävän kautta autoaan liu'utellut ansaitsi rikesakon.

Himankalainen yksinasuva nainen ilmoitti hälytyskeskukseen havainneensa jonkun miehen tunkeutuneen autotalliinsa. Nainen oli varma, että mies oli hänen entinen aviomiehensä, jota vastaan hänellä oli aiemmin ollut lähestymiskielto.

Partio joutui taas ajamaan ylinopeutta. Peltipoliisikin pääsi siinä vauhdissa välähtämään. Himankalaisesta autotallista toden totta löytyi mies. Hän sai kyydin kotiinsa. Tilanne oli sen kaltainen, etta partio luotti miehen sanaan siitä, että tämä ei enää palaisi kylmälle autotallin lattialle, vaan tyytyisi omaan lämpimään sänkyynsä.

Seuraavan vuorossa oli peltipoliisin kaato. Kamerasta ladattiin kolmen päivän sisällä otetut kuvaa. Paikan oli ohittanut yli 7000 autoa, joista noin 60 oli ansainnut ikuistuksen poliisin tiedostoihin. Samalla vaihdettiin kameran paikkaa.

Kolmen jälkeen aamulla teki eräs nainen kotiintultuaan ikävän havainnon. Kotioven ikkuna oli rikki ja olohuoneen lattialla veti sikeitä outo mies. Poliisipartion tultua nainen jo myönsi tuntevansa miehen, mutta mies päätyi yhtä kaikki putkaan yöksi - ja aamulla häntä odotti juttutuokio rikostutkijan kanssa.

Lähetä linkki

Esitysaika

Poliisi-TV on talvitauolla. Tervetuloa seuraamme taas maaliskuussa.

YLE Areena

YLE Areena


Ohjelma on nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> AreenaanMuualla Yle.fi:ssä