Peräpohjolan poliisin matkassa Kemissä

Ylikonstaapeli Arto Vähänikkilä seuranaan nuori kenttäjaksolainen, nuorempi konstaapeli Lauri Kajava partioivat Kemin helmikuisessa viimassa kaupungin autioita katuja rutiinipysäytyksiä alkuillasta tehden. Isompia liikennerikkomuksia ei havaittu, joten aika oli ottaa illan ensimmäinen keikka vastaan. Se suuntautui Sankarikadulle, jossa erään naisen exä oli allanut naisen kodissa kännipäissään hyvin hankalaksi. Melkein alkoi mies poliiseillekin pullikoida mutta taintui hän lopulta ja vältti täten putkayön. Sen sijaan vei partio hänet Cumulukseen kera vannomusten, että enää ei ex-vaimoa kiusaamassa käy hän. Hakipa partio täyden palvelun periaatteella vielä asuntoon jääneet tavaratkin miehelle hotelliin.

Kadut lainehtivat

Paattiosta kuului meteliä, näin väitti naapuri. Viivettä oli ilmeisesti kuitenkin ilmoituksen ja paikallesaapumisen välillä sen verran paljon, että ko. mystinen nuorisoporukka oli ehtinyt häipyä keskustan rientoihin mölyt mukanaan ja näin naapurille suotiin yörauha. Yhdeltä partiomme pysäytteli keskustassa ajoneuvoja, joissa olivat kuskit kunnossa ja niin autotkin. Tervaharjusta tuli puoli kolmen aikoihin ilmoitus itsetuhoiselta mieheltä, että hän aikoo tehdä pahojaan. Paikalle päästyään partio huomasi, että mies oli ihan kunnossa eikä ollut aikeissa tehdä itselleen mitään muuta kuin peitellä nukkumaan. Ilmoituksen tausta jäi hieman hämäräksi.

Sitten riittikin kadulle lorottajia. Ensin Vähänikkilä otti kiinni toisen ja sitten Kajava toisen Keskuspuistokadulta. Molemmille pienirakkoisille kirjoitettiin 20 euron pikavoitto ja saivat he toki kaveripiiriensä varauksettoman suosion moisesta pelehdinnästä. Kun poliisit vahtivat paikallisen yökerhon edustalla purkautuvaa väkijoukkoa, niin johan pari koijaria sai tappelun aikaiseksi poliisien valvovien silmien alla. Kaiken takana on nainen ja niinhän se oli nytkin. Mustasukkaisuusdraama päättyi pääpukarin osalta poliisikamarille.

Lähetä linkki

Esitysaika

Poliisi-TV on talvitauolla. Tervetuloa seuraamme taas maaliskuussa.

YLE Areena

YLE Areena


Ohjelma on nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> AreenaanMuualla Yle.fi:ssä