Kaksi pidätettiin Tampereen keskustorin pahoinpitelyn vuoksi

08.10.2009


Poliisi otti eilen 7.10 kiinni 2 ulkomaalaistaustaista mieshenkilöä epäiltynä tekoon. Kuulusteluissa toinen miehistä on myöntänyt pahoinpidelleen Keskustorin apteekin edustalla suomalaista miestä. Mies kertoo syykseen itsensä puolustamisen.

Tutkinnassa ilmennyt, että kiinni olevien ulkomaalaisten ja useamman suomalaisen välillä on tullut sanallista riitaa ja jonkinasteista pahoinpitelyä jo Kirkkokadulla sijaitsevan ravintolan edustalla ravintolan sulkemisajan klo 03.30 jälkeen. Osapuolet ovat siirtyneet Kirkkokatua Keskustorille, missä osapuolten välinen riita kärjistynyt suomalaismiehen pahoinpitelyyn.

Poliisi pyytää edelleen silminnäkijähavaintoja tapahtumasarjasta, joka on alkanut Kirkkokadulta ravintolan edustalta ja jatkuen aina Keskustorin apteekin edustalle. Havainnot voi ilmoittaa puhelinnumeroon 07187 45800.

Tämän hetkisen tutkinnan perusteella näyttäisi, että havainnot samana yönä tapahtuneista ulkomaalaisten ja suomalaisten välisistä yhteydenotoista Keskustorin liepeiltä liittyisi tähän samaan tapahtumasarjaan.

Lähetä linkki

Esitysaika

Poliisi-TV on talvitauolla. Tervetuloa seuraamme taas maaliskuussa.

YLE Areena

YLE Areena


Ohjelma on nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> AreenaanMuualla Yle.fi:ssä