Berliini 24h - päivä metropolin elämää

Seuraa YLE Teemaa myös Twitterissä

Hollywoodin tosimiehet


Tilaa ohjelmatiedot

Sähköpostiosoitteesi

Muuta tilaustasi


Tilaa uutiskirje

Sähköpostiosoitteesi

Muuta tilaustasi


Takaisin

Äänestä omaa suosikkiasi!

Minkä näistä kotimaisista rockbändeistä haluat nähdä YLE Teemalla? Osallistu Suomirock-äänestykseen ja vaikuta ohjelmistoomme!

Äänestyksen voittaja nähdään TV-arkiston ohjelmapaikalla 19. toukokuuta 2009 klo 21.55 alkaen.

Ruksaa suosikkisi ja paina sivun alareunasta painiketta Äänestä. Äänestys päättyy 17.4.

Tilaa myös YLE Teeman uutiskirje.

Suomirock-äänestys |

Suomirock-äänestys

 • Hurriganes 1974

  Remu Aaltonen, Cisse Häkkinen ja Albert Järvinen ovat loistokkaimmillaan tällä Hurriganesin Tavastia-klubin keikalla Helsingissä 1974! Keikkaohjelmisto on bändin kahdelta ensimmäiseltä levyltä: Get on, Keep on Knocking, Roadrunner ja muut klassikot jyräävät täysillä.

 • Juice & Grand Slam -Nivalasta poikki 1983

  Juice Leskinen ja Grand Slam jäähyväiskiertueen päätöskeikalla Nivalassa Tuiskulan Urheilutalolla vuonna 1983. Vierailevana laulusolistina esiintyy Pate Mustajärvi. Ohjelmistossa on kaikki klassikot Syksyn sävelestä Viidennentoista yön kautta Myrkytyksen oireisiin.

 • Hanoi Rocks konserttilavalla 1985

  Legendaarisen Hanoi Rocks -yhtyeen kuuluisa Europe A-Go-Go -konsertti Kulttuuritalolla Helsingissä vuonna 1985. Historiallinen keikka jäi yhtyeen viimeiseksi, sillä alkuperäinen kokoonpano hajosi samana kesänä.

 • Dingo ja levottomat tuhkimot 1986

  Dingo-huuma ei osoittanut laatumisen merkkiä vielä, kun ilmiötä ruodittiin tässä dokumentissa. Ohjelma sisältää Dingon musiikkia, esiintymisiä ja haastatteluja - sekä näytteitä bändin lopun alkua ennakoineesta Jäähallin konsertista. Bändi hajosi saman vuoden lokakuussa.

 • Eppu Normaali : Provinssirock 1986

  Eppu Normaali on elämänsä vedossa Provinssirockin päälavalla Seinäjoella vuonna 1986. Ohjelmistossa muun muassa aikansa jättihitit Voi kuinka me sinua kaivataan ja Nyt reppu jupiset riimisi rupiset.

 • Sielun veljet Moskovassa 1988

  Sielun Veljet -yhtyeen konsertti Moskovan voimailuhallissa Neuvostoliitossa 1988. Ismo Alanko, Alf Forsman, Jouko Hohko, Jukka Orma ja Hannu Viholainen esittävät bändin tuotantoa englanniksi nimellä L'Amourder.

 • Tulilinja: Popeda 1990

  Lähikuvassa Popeda-yhtye: mukana haastatteluita, arkistomateriaalia ja yhtyeen konsertti Tampereen Tullikamarilla maaliskuussa 1990. Mukana on näytteitä bändin taipaleesta aina vuoden 1978 Iltatähdestä lähtien.

Sähköpostiosoite:
Haluan uutiskirjeen:

Takaisin