Etusivulle
Toimitus
Historia
Arkisto
Linkit

Arkisto

26.9.2000
Iloterapia

Iloterapiaa - ilon oppaaksi pienillä oivalluksilla

Yhä useampi uupuu työssään ja ilo arjesta tuntuu olevan kaukana. Leena Markkanen järjestää ilon opas koulutusta, jonka tavoitteet ovat yksinkertaiset. Masennuksenkin keskellä voi löytää itsestään voimavarat ja kääntää kokemuksensa iloksi. Aina ei tarvita pillereitä vaan vastoinkäymisillä on jokin tarkoitus ihmisen elämässä.

Iloterapiassa opetellaan kuuntelemaan omaa itseään. Monimutkaisia poppakonsteja ei tarvita: usein rentoutuminen, liikunta ja pysähtyminen miettimään, mitä itselle oikeasti kuuluu ovat avain parempaan oloon. Ilon opas kurseilla opetellaan näitä kaikkia kädestä pitäen. Joku voi kokea oman sisäisen maailmansa parhaiten perinteisillä rentoutusmenetelmillä. Jollekin toiselle mieli avautuu luonnossa. Leena Markkanen haluaisi nostaa esiin suomalaisen meditaation, joka voi olla vaikkapa pilkillä istumista ja ajatustensa selvittelyä.

Ilon opas vie kokemustansa eteen päin. Jakamalla oman selviytymisensä toisten kanssa voi auttaa omalla tarinallaan toista yli pahimmassa paikassa. Iloterapia ei siis ole väkisin hymyilyä vaan sen ymmärtämistä että elämään kuuluvat myös kriisit ja vaikeat hetket. Valoisalla elämänasenteella niistäkin voi selvitä ja jatkaa matkaansa entistä vahvempana.

yhteystiedot:
LEENA MARKKANEN
NLP-master
MARK KING KY
03-222 0448,
050-540 3387

Toimittaja: MAARIT VIRKKULA


Seuraava lähetys
Keskustelu & palaute
Vinkit
Piilohulluutta, piilohulluutta!
Terveysteema
AlkuunSivun alkuun