[Takaisin]


Kaupunki syvältä

(Fucking Sheffield)

Entisen mahtavat terästeollisuuskaupungin ihmisten karuja tarinoita

Ohjaaja Kim Flitcroft tarkastelee entisen mahtavan terästeollisuuskaupungin, Sheffieldin kohtaloa kaupungin neljän asukkaan kautta. Kun elanto ei tule tehtaista, on selvittävä muuten. Kaupunki on yrittänyt elvyttää muita teollisuudenaloja ja matkailua, mutta kaikki on ollut syvältä.

Mick on työtön heroiniaddikti, joka on menettänyt lähes kaiken muun, mutta ei rakasta vespaansa. Kulkuvälineen restaurointiunelma pitää miehen hengissä. Mick kasvaa elokuvan aikana sen päärooliin omine tempauksineen.

Cassi on yökerhotanssijatar, mutta ammatilliset ristiriidat mutkistuvat, kun Cassi alkaa odottaa vauvaa. Cassi haluaisi laulajaksi, mutta tulevaisuuden suunnitelmia on hankala tehdä, jos ei tiedä huomisesta.

Stevlor on valokuvaaja, jonka erilaiset versiot ylä- ja/tai ala-osattomissa esiintyvistä naisista saattavat enemmän hämmentää kuin vakuuttaa katsojille, miten kauniita naisia Sheffieldissä on. Stevlor on työstänyt valokuvistaan kirjan, joita hän vie salaa kirjakaupan hyllyyn saadakseen kuvilleen ja naiskauneuskäsitykselleen laajemman yleisön.

Kymmen vuoden jälkeen paikkakunnalle palaava Glen on entinen huumeaddikti ja autovaras. Glen on polttanut kaikki sillat takanaan, mutta on parantanut tapansa, aikuistunut ja uskoo saavansa kaverinsa takaisin ja työpaikan.

Neljä inhimillistä tarinaa. Huumoria unohtamatta ja realistisuutta peittämättä.

Elokuvan on tuottanut JBA Production, Ranska ja Picture Palace North, Iso-Britannia, 2006.

[Takaisin]