Emma-gaala 2007 | yle.fi

Sislt

Gaala 10.3.2007

JuontajatEmma-gaala 2007 järjestettiin Helsingissä Kulttuuritalolla 10. maaliskuuta.


Esiintyjät


Emma-gaalassa esiintyivät mm. Lordi, Antti Tuisku, Maj Karma, Sunrise Avenue, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Lovex, PMMP ja Von Hertzen Brothers. Kaikki bändit ovat myös Emma-palkintoehdokkaina.

Juontajat

Marja Hintikka

YleX Aamun ja TV2:n Musiikki-tv:n juontaja Marja Hintikka juonsi Emma-gaalan tv-yleisölle ensi kertaa. Vuonna 2006 Hintikka juonsi gaalan radiolähetyksen YleX:ssä. Hän esiintyi myös esimerkiksi YleX Popissa vuonna 2006. Hintikan juontajanura alkoi Vantaalla Simonkallion ala-asteen kevätjuhlassa, jossa hän esitti Kari Salmelaista koulun omassa Napakympissä vuonna 1990.

Mikko Peltola, "Peltsi"

YleX Aamun juontaja Peltsille tämä oli jo viides kerta Emma-gaalan juontajana. Peltsi on juontanut YleX Aamua kuusi vuotta, ja lisäksi hänet tunnetaan useista tv-ohjelmista, kuten kriitikoiden ja yleisön ylistämästä TV2:n Miesten joulusta sekä YleX Popeista.


Tomi Saarinen

Tomi on maastopyöräilyä ja musiikkia harrastava 27-vuotias poika Eurasta. Strategisiin mittoihin kuuluvat kokonaispituus päästä varpaisiin, paino sekä kengän koko. Lisäksi hän haluaisi parantaa maailman. Tomi toimii YleX:n puolella tuottajana, sekä tv:n puolella juontohommissa aina maanantaisin ja tiistasin Musiikki-tv-ohjelmassa. Emma-gaalassa Tomi oli mukana ensimmäistä kertaa. Yhdessä Ilen kanssa hän juonsi etkot-lähetystä.


Ilkka Uusivuori, "Ile"

YleX Aamun ja tv2:n Musiikki-tv:n Ile oli mukana Emma-gaalassa myös ensimmäistä kertaa. Elämäntehtävänään Ilellä on luoda juuri ennen itse gaalaa Emmojen Etkot-lähetyksessä mahdollisimman mukava tunnelma, mikäli Saarisen Tomi antaa hänelle suunvuoron. Ile jännittää eniten vuoden metallialbumi-Emmaa, koska siinä kategoriassa on kovin kilpailu.

Yleis-Emmat

Yleis-Emma
Yleisö äänesti voittajat kahdessa eri kategoriassa,
vuoden kotimainen artisti ja
vuoden ulkomainen artisti.