Etusivu Ohjelmat Ohjelmat Blogielämää Arttu auttaa Mielensaastajat? Info

Extra

Populaarikulttuurin ja suorien lähetysten kanava

Populaarikulttuurin kanava nautiskelijalle ja tekijälleYLE Extra on populaarikulttuurin, live-tapahtumien, suorien lähetysten ja urheilutapahtumien erikoiskanava. Kanava aukesi perjantaina 27.4.2007 kanavapaikalla 8 (ent. YLE24). Toukokuussa Extra oli mukana viisuhuumassa. Päivittäinen Euroviisujen takapuoli päivitti viisu-uhrit, kummimaan ja vedonlyöntitilanteen. Kesän aikana Extra jalkautui festareille, lähetyksiä tehtiin YleX Popista,Provinssirockista, Ilosaarirockista ja Pipefestistä. Muuten kesä vietettiin hiljaiseloa Mielensäästäjien tahdissa.


Uusi alku nähdään elokuussa, kun Extra starttaa syyskauden ohjelmistonsa maanantaina 20.8. Ohjelmiston peruskiven muodostaa arkipäivien illat.
Klo 18:30 jälkeen kanavalla rakentuu usean tunnin kokonaisuus, jossa populaarikulttuurin ja erityisesti musiikin osuus on iso.


Klo 18:30-20:00 nähdään suora Extra Large, joka nimensä mukaisesti läpivalaisee isosti ajankohtaisia ilmiöitä ja ihmisiä. Paitsi hyvä tv-ohjelma, Extra Large on myös yhteisö: Extra Large -kerho kokoontuu joka perjantai ravintola Virgin Oilissa Helsingissä, olet tervetullut!


Klo 20:00 - 21:00 kanavalla on sarjapaikka. Tarjolla on sekä kotimaista että ulkomaista viihteellistä tavaraa. Syyskauden aloittaa brittiputki: Mighty Boosh ja Operaatio hyvä yritys. Myöhemmin syksyllä on tulossa myös jonkinlaista tosi-tv:tä sekä sarja, jossa varmasti on bling blingiä - kyllä, Todella upeeta nähdään Extralla lokakuun lopusta lähtien!


Sarjapaikalla aloittaa marraskuussa myös Sketsiklinikka. Jos koet olevasi vähintään uusi Spede, tässä on tilaisuutesi! Lähetä sketsisi klinikan tohtoreille ja naurata itsesi Suomen kansan sydämeen. Vähintäänkin saat Sketsiklinikan tohtoritiimiltä läpivalaisun, eli lyhyen mutta asiallisen palautteen.


Ensi vuoden puolella tv:ssä aloittava Demoklubi taas etsii vuoden 2008 demobändiä. Kahdeksasta eniten ääniä saaneesta bändistä tehdään vajaan tunnin mittaiset dokkarit, ja koko homman voittajalle on luvassa levýtyssopimus ja keikkoja. Nyt kamera käteen ja käy!


Klo 21:00 eteenpäin Extra on musiikkikanava. Tunnin mittainen Musiikki-tv tarjoilee parhaat musavideot ja haastattelee syksyn ajankohtaiset bändit ja artistit. Joka arkipäivä Musiikki-tv:n jälkeen klo 22:00 Extra LIVE vie keikkalavoille: kasettihyllyssä odottavat mm. kesän festaritaltiot ja ulkomaisia ostoja.


Extran viikonlopuissa nähdään urheilua livenä ja arkistoista, sarjaputkia ja yllätyksiä YLEn nauhahyllyistä - täysin arvaamattomasti!


Extra ei tarjoa vain perinteistä ohjelmavirtaa: katsojalla on mahdollisuus vaikuttaa kanavan sisältöön ja ulkoasuun. Extra on tv:n versio 2.0!


Itsepalvelu-tv odottaa videoitasi, ohjelmapaikka on joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina, parhaaseen katseluaikaan.