Olemme suunnitelleet jumpat siten että aloittelijakin voi jumpata mukana. Voimme kuitenkin luvata että mukana on uusia tuulia ja taattua tehokasta menoa. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja otamme palautetta vastaan.
Jumppaa kanssamme, Anne ja Katja
     

Valmistuttuani vuonna 1999 liikuntatieteellisestä tiedekunnasta liikunnanopettajaksi olen tehnyt erilaisia "freelancer-töitä" mm. aerobic-kouluttajana ja osakkuuden myötä Primafit Oy:n liikuntapalvelujen ja tuuli.net- sivustojen sisällöntuottajana. Tällä hetkellä toimin aikuisliikunnan koulutuspäällikkönä Keski-Suomen Liikunta ry:ssä. Järjestän ohjaaja- ja virikekoulutusta terveysliikunnassa ja erilaisia tyky-liikuntapäiviä ja -tunteja. Missionani on saada ihmiset liikkumaan. Kilpaurheilukokemusta löytyy telinevoimistelun, joukkuevoimistelun ja kilpa-aerobicin saralta. Parhaimmat saavutukseni ovat kilpa-aerobicin EM pronssit -95 ja -96 sekä 1999 MM-kilpailujen kolmas sija joukkuesarjassa. Vapaa-aikani vietän useimmiten perheen kanssa leikkipuistossa touhuten, talvisin viihdymme rinteessä ja kesällä mökillä.     

Valmistuin liikuntatieteiden maisteriksi vuonna 1998 ja toimin nykyään liikunnnanopettajana Varalan Urheiluopistossa. Työssäni pääsen opettamaan voimistelua ja aerobicia tuleville liikunta-alan ammattilaisille. Näiden lisäksi toimin kouluttajana erilaisilla jumppa- ja aerobicpäivillä sekä Suomen Voimisteluliitto SVoLi:ssa.

Aikaisemmista harrastuksistani joukkuevoimistelusta ja kilpa-aerobicista olen saavuttanut muutamia Suomen mestaruuksia. Parhaat saavutukset kilpa-aerobicista ovat EM-pronssit vuosilta -95 ja -96 ja MM-kilpailujen viides sija vuonna 1998 joukkuesarjasta.

Jumppaohjelmien lisäksi olen yhdessä Annen kanssa suunnitellut ja esiintynyt Jumppavideosarjassa. Nykyään minut pitää liikkeessä kaksi vilkasta poikaa. Harrastukset ovat pitkälti Oskarin ja Konstan kanssa pelailua ja ulkoilua.
 

anne
katja