|YLE|                          w w w . y l e . f i / k a m e r a k i e r t a a
> tulossa
arkisto
tekijät
palaute
etusivu

Torstai 12.10. klo 18.20





Anu Pylsyn palaneen tekstiiliateljeen tuhkasta versovat uudet ideat ja uusi usko elämään.




Rosmariini on vanha hedelmällisyyden symboli, tulehduksia ehkäisevä rohdos ja moniin ruokiin sointuva yrtti.

ROSMARIINISIPULIPIIRAS

Pohja:


1 prk maitorahkaa
250 g voita
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Sekoita maitorahka pehmeään voihin. Lisää jauhot ja leivinjauhe. Sekoita. Anna kovettua jääkaapissa.

Täyte:

sipulia
öljyä
suolaa
mustapippuria
rosmariinia
kirveliä
valkosipulituorejuustoa
2 kanamunaa
ruohosipulia
kirveliä



Sipulit kuullotetaan pannulla. Lisätään rosmariini ja kirveli. Sekoitetaan kulhossa tuorejuusto ja munat. Lisätään joukkoon ruohosipuli ja kirveli. Sipulit kumotaan pohjan päälle ja niiden päälle tuorejuustoseos. Paistetaan 200 asteessa puoli tuntia.












Elämä täällä hyväuskoisten maassa tulee kalliiksi. Jos uskoo mainoksiin, on hölmö. Jos taas uskoo yrityksen esitteisiin sen takia, että ne eivät muistuta mainoksia, on emähölmö. Jos taas uskoo kuluttajan suojanturvaan, on ehkä menettänyt elämänsä hallinnan kokonaan.”


<< Takaisin arkiston etusivulle