|

Torstai 27.4. klo 18.20
Sekunda tiilikattoja löytyi lisää katsojapalautteen kautta.
Herkullisia kalasäilykkeitä kotikonstein: savuahventa, yrttisärkeä ja kuoretta kiiskiliemessä.
SAVUKUOREITA KIISKILIEMESSÄ
Kiiskiltä poistetaan suolet ja laitetaan kokonaisina yrttien, pippureiden, ja 1,8 % suolan kanssa. Savukuoreet ladotaan purkkeihin ja päälle kaadetaan siivilöity kiiskiliemi. Purkit suljetaan ja kypsennetään 130 asteisessa uunissa 1 tunti ja 100 asteisessa uunissa 2 tuntia.
YRTTISÄRKEÄ
PURKISSA
Perattuja särkiä
Rypsiöljyä
Saksankirveliä
Sitruunamelissaa
Valkosipulia
2-3 valkopippuria
2-3 mustapippuria
kalacurrya ripaus
1,8 % suola

|
|
 |
|