yle.fi


Anonyymi 12.07.2011, 18:22

Vaaralalla on pointtinsa, vaikkakin sumea sellainen. Lisäänpä oman sumean pointtini.
Rahan ja kunnian ei pitäisi olla ainoita motivaattoreita työlle. Ei ainakaan rahan. Eikä varsinkaan audiovisuaalisessa taiteessa, joka muokkaa yhteiskunnan psyykettä tehokkaammin kuin muu viestintä. Rahan takia voi mennä mäkkiin töihin. Sen takia ei voi tehdä elokuvaa tai tv:tä.
Koko ajan jankutetaan sitä, että pitää verkostautua ja markkinoida itseään. Pitää hinnoitella ja myydä itseään.Pitää olla nöyrä ja kiitollinen. Pitää muodostaa triangeleita tuottajien ja ohjaajien kanssa. Pitää tehdä muiden juttuja, jotta saisi sitten joskus tehdä omaa juttuaan. Bullshit. Mitä ihminen tekee, jos hän ei tee omaa juttuaan? Salkkareita? Mitä sellainen tekee psykeelle?
Oikealla asenteella kaikki työ on toki hyvää työtä (Paitsi salkkarit. Sitä pökälettä ei voi kiillottaa millään) mutta tuo Faust-diili, jota suolletaan joka aukosta on ehkä ahdistavinta kaikissa koulutuksissa. Sen takia Suomessa ei ole suuria elokuvia. Sen takia ei uutta Nokiaa ole näkyvillä. On vain hännystelijöitä ja luovuttajia.
P.S. Huumori on puolustusmekanismi. Antaudu ahdstukselle. Se on sinut vapauttava.
P.P.S. Salkkarit on pahinta mitä on koskaan tapahtunut. Se avasi portit. Kaikkien, jotka ovat siihen millään lailla liitoksissa, tulisi olla häpeissään.

Vastaa

Muistathan, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. IP-osoitteesi tallennetaan.

3 plus 4 =
Ratkaise yllä oleva laskutehtävä ja kirjoita vastauksesi (esim. kysymykseen 1+1 kirjoita 2).
Laskutehtävän tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.