15.8. ÄIDIT OVAT OMITUISIA [Äitiys]

Testaa oletko hyvä äiti!
(Jos et ole äiti, voit kuvitella itsesi sellaiseksi)

Siivoojat inserttiOnko Modig raskaana? [nopeat yhteydet, 1093 Kb]

Naisista tulee tosi omituisia, kun niistä tulee äitejä. Ne ei puhu muusta kuin kakan laadusta, väittää Modig. Niillä on omituisia mielihaluja. Sä et olekaan ikinä kantanut 40 viikkoa koko ajan kasvavaa vatsaa. Se on aika extreme kokemus, vastaa Makaroff tyynesti. Äitiys on asennekysymys. Siitä on tehty vaan niin iso juttu, väittää Modig edelleen.

Asennettehan se todella vaatii, kun kullanmuru heittää potan seinälle, pudottaa telkkarin lattialle ja piirtää tusseilla seinille. Ripaus zeniläisyyttä auttaa asennoitumaan, filosofoi Makaroff edelleen hyvin tyynesti.


Makaroff & Modig keskustelevat äitinä olemisesta!

Näe myös, miten Modig selviää odottavien äitien temppuradasta ja miten Makaroff anoo itselleen Vuoden Äidin titteliä! Ja vielä: jos olet heikkohermoinen ja suunnittelet perheenlisäystä. Älä katso Negatiivista neuvolaa.
Äitiyden syövereissä myös Markus Talvio opettaa, kuinka selvitä murrosikäisen nillittäjän kanssa ja Anni Sinnenmäki, joka ei pode huonoa omaatuntoa, vaikka onkin äiti!

Sohvalla Makaroffin ja Modigin välissä Hannu Snellman, jonka mielestä nainen muuttuu savuavaksi raunioksi tultuaan äidiksi. Trio Tohkanen tuuttaa taas täysillä!

Ja muista:
Elämä on murheenlaakso – paitsi perjantaisin!

 

 

 

YLE Pääsivu YLE Sivukartta YLE Uutiset YLE Urheilu YLE Ohjelmaopas YLE Palaute Modig Makaroff Testit Näin tehtiin Videot Ohjelmat Palaute Edellinen ohjelma Seuraava ohjelma |YLE| TV1 Etusivulle