MAKUPALAT 20.4.

Lindströmin kalapihvi

	
	800 g kalaa jauhettuna

	3 dl korppujauhoja

	4 dl kermaa

	4 etikkapunajuurta 

	1 sipuli

	3 kananmunaa

	suolaa

	1 tl kuminaa

Sekoita korppujauho ja kerma, anna turvota viitisen minuuttia.
Jauha kylmä kala huolella.
Lisää raastettu punajuuri ja pieneksi hakattu sipuli.
Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna taikinan seisahtaa hetken aikaa.
Paista pannulla tai uunissa.

Kananmunakastike

	

	1 sipuli

	3 rkl voita

	3 rkl vehnäjauhoja

	5 dl maitoa

	suolaa

	keitettyä kananmunaa


Freesaa sipuli voissa ja lisää vehnäjauhot ja sekoita hetken aikaa.
Lisää tarvittaessa voita tai öljyä.
Lisää lämmitetty maito voimakkaasti sekoittaen ja
anna kiehua hiljaisella tulella koko ajan sekoittaen viitisen minuuttia.
Lisää lopuksi pilkottu kananmuna.